A LED spot sokoldalúsága igen kedvelt

LED spot
LED spot

A világítástechnikai megoldások közül a LED fényforrások a legnépszerűbbek újabban, hiszen ezek igen kevés energiát használnak. A LED spot számos más előnnyel is rendelkezik. A bajonettzáras foglaltnak köszönhetően könnyen a helyére illeszthető, így olyan helyeken is egyszerű kicserélni, ahova nehezen lehet odaférni. Gyakran alkalmazzák ezeket az égőket az álmennyezetes megoldásokkal kivitelezett lakásokban.

Ezeken a helyeken a LED spot könnyen elrejthető az álmennyezetben, így csak az előbukkanó fénye látható, amely igen különleges hatást kelt. Az irányított fénye kiváló lehetőségeket biztosít a konyhapultok esetén is. A konyhabútorba szerelt fényforrás éppen oda világít, ahol arra szükség van, ezért egy igen népszerű megoldás.

Szintén ezt a tulajdonságát használják a kereskedelemben is, a kirakat világítás kivitelezése során. A LED spot tehát egy igen sokoldalúan használható világító eszköz, amely számtalan területen megállja a helyét. Beltéri és kültéri lámpákban is egyaránt jól használható, mivel a LED spot ellenáll az extrém körülményeknek is.

Print Friendly, PDF & Email