A törökbálinti idős otthon sok programot kínál

Törökbálinti idős otthon

Ez a létesítmény nagyon jó helyen található, hiszen a város legcsendesebb, valamint legnyugodtabb területén van. A törökbálinti idős otthon egy ősfás parkban helyezkedik el. Aki szereti a vidéki hangulatot és a friss levegőt, annak mindenképp ez a hely lesz a tökéletes választás. Az intézmény nagyon barátságos, családias és kiegyensúlyozott életvitelt garantál a lakóinak.

Ha valaki szereti a közösségi életet, akkor az jól fogja itt érezni magát, hiszen szintenként találhatóak közösségi terek és gyönyörű társalgók is. A földszinten légkondicionálóval ellátott étterem is igénybe vehető. A törökbálinti idős otthon jól felszerelt könyvtárral rendelkezik, így aki nyugodtabb környezetre vágyik, az elvonulhat egy jó regényt elolvasni.

Emellett ez a hely, vagyis a könyvtár ad helyet a különböző vetélkedőknek is. Csodaszép kertjében pingpongasztal, grillező és lengőteke is található. Ezért a jó időben kint is el lehet tölteni néhány fantasztikus órát. A törökbálinti idős otthon kirándulásokkal, valamint színházi műsorok látogatásával próbál kedveskedni a lakóinak.

Print Friendly, PDF & Email