A whiskey bejárta a világot

Whiskey

Az eredetileg az európai kontinensről származó, de Amerikában és Kanadában szintén nagy hírnévre szert tett ital gyorsan bejárta a világot. Ha még azt is megemlítjük, hogy a japánok elkezdtek felzárkózni ezen a téren, akkor szinte mindenkinek beugrik, hogy itt a whiskey az, amiről éppen szó van. A több száz éves múlttal rendelkező finomság, gyakran kifejezetten egyedi receptúrák alapján készül.

A maláta lepárlását követően, általában a sok hónapon keresztül történő tölgyfahordós érlelés adja meg a végleges aromáját. A világ minden pontján jól ismerik és örömmel fogyasztják a márkás whiskey fajtákat. Nem kivétel ez alól hazánk sem, ahol relatíve sok üveggel fogy el évente belőle.

Típustól függően, remek alapanyag bizonyos koktélokban, de önmagában, netán egy kevés jéggel együtt is isszák az ínyencek. Ha szeretnénk otthonra bespájzolni jó néhány palackkal, akkor a premiumitalnagyker.hu felületén olyan whiskey választékkal szembesülhetünk, amivel eddig még biztosan nem találkoztunk. Ragadjuk meg az alkalmat és rendeljünk akár nagytételben is!

Print Friendly, PDF & Email