Motortisztító adalék az optimális működésért

Motortisztító adalék

A biztonságos közlekedés érdekében, szükséges az autók műszaki állapotát is felülvizsgálni kétévenként. Ilyenkor a teljesítményt és a környezetszennyező hatását vizsgálják, adott esetben ki is javítják.

A motortisztító adalék alkalmazásával jelentősen javíthatóak a számítógépes elemzés mért értékei. Ezzel nagyobb eséllyel megy át az autó a vizsgán. A motor karbantartása azonban állandó feladata a tulajdonosnak. A megfelelő minőségű kenőanyagok és üzemanyag használata jelentősen megnöveli az autó élettartamát.

Tovább

Extrém ellenálló képességű Pick Up felépítmény

Pick Up felépítmény

A régóta meglévő platós terepjárónkat akarjuk némiképpen felújítani és család barátabbá tenni? Erre a feladatra nem csak alkalmas, hanem előnyös a Pick Up felépítmény. De miért éri meg ezt beszerezni? Már csak azért is, mert autómárkánként egyedi designt ad a külsőnek, ezzel feldobva a jármű hangulatát. Továbbá lényeges, ha rendszeresen szállítunk csomagokat és nem akarjuk, hogy azokat illetéktelenek lássák.

Tovább

Kapjon törődést a felni!

Felni

Soha nem szabad elfelejteni, hogy a részletekben bújnak meg a fontos dolgok. Éppen ezért terjedjen ki figyelmünk a felni rendszeres átvizsgázására és újítására is! A modern tudomány folyamatosan fejleszti az alkatrészeket és igyekszik olyan termékeket kialakítani, amelyek minden körülmények között megállják a helyüket. Ez gyakran nem egyszerű feladat.

Tovább

A négyévszakos gumi csak bizonyos mértékű hidegig jó!

akciosgumi.hu
akciosgumi.hu

A gumiabroncs egy olyan népszerű anyagból készül, amit a rágógumikban is felhasználnak. A kaucsukfából kifolyt nedvet a gumi alapanyagaként alkalmazzák. A legtöbb anyaghoz képest, a kaucsukot már kisebb erővel is deformálni lehet. Az akciosgumi.hu weboldalon számtalan gumifajta közül válogathat, amelyek között szerepelnek világmárkák is. A négyévszakos abroncsok is egy külön kategóriát képviselnek, amelyek specialitása a különleges profilban rejlik.

Tovább

A Yokohama v905 téli gumi kiváló választás a téli időszakra

Yokohama v905 téli gumi egyedi mintázattal
Yokohama v905 téli gumi egyedi mintázattal

A téli gumivásárlás nem mindig egyszerű feladat, ugyanis nagyon sok szempontot figyelembe kell venni, mielőtt kiválasztjuk a megfelelő abroncsokat.

A Yokohama v905 téli gumi azoknak lesz jó választás, akiknek a biztonság és a kényelmes vezetés fontosabb, mint az olcsó abroncsok ára. Bár nem drágább ez sem, mint a többi közép- és felsőkategóriás járművekre szánt abroncs. A Yokohama v905 téli gumi tervezése során igen sok újítást vezettek be a gyártók.

Tovább

Ford autóüveg szervíz szolgáltatása

autóüveg szervíz
autóüveg szervíz
Minőségi autóüveget ma már több műhelyben is lehet vásárolni. Annak a beszerelése szakértelmet követel. A különböző sérüléseket, kavicsfelverődések javítását akár helyszíni kiszállással is meg lehet oldani, ha az autótulajdonos nem tud a műhelybe menni. Természetesen a javítási vagy cseremunkálatok Casco ellenében ingyenesen is elvégezhetőek. Az autóüveg szervíz további kedvezményeket is biztosít, erről mindig érdemes külön tájékozódni. Egy apró sérülést akár egy órán belül is ki lehet javítani. A korszerű technológiai eljárásoknak köszönhetően az autóüveg szervíz gyorsan orvosolni tudja a problémát, és nem kell azonnal a szélvédő vagy autóüveg teljes cseréjében gondolkodni. A javításokhoz speciális üvegjavító gyantát alkalmaznak, amelynek köszönhetően egyenletesen feltöltik a sérült részt.

Tovább

Kapuvasalatok és minőségi kiegészítők

Kapuvasalatok
Kapuvasalatok
Kapuk készítésénél mindig a legjobb szakembert kell megkeresni, aki pontosan tudja, hogy mi a dolga és ennek megfelelően tudja megtervezni. Egyedi igények szerint is készülhet, így akár a már meglévő otthonunk stílusához is tudjuk igazítani. Fontos, hogy egy modern kapu ma már több szempontnak is meg tudjon felelni, így nem mindegy, hogy annak felépítéséhez milyen kapuvasalatok, kiegészítő elemek és rögzítők tartoznak. A minőségi kaputechnikai elemek, akár online is megrendelhetőek.

Tovább

Eladó egy kiváló Cadillac Eldorado

 

A Cadillac Eldorado egy legendás jármű
A Cadillac Eldorado egy legendás jármű

Vannak olyan autók, amelyekkel mindenki szívesen járna, amelyeket mindenki ismeri. A Cadillac Eldorado egy ilyen autó, az amerikai álmot, a szabadságot, az egyediséget jelképezi ez a gyönyörűség. Ez egy valódi luxus autó jelenleg is, annak ellenére, hogy 1976-ban gyártották. A működése még ma is kifogástalan, ahogy a kinézete is, hiszen a ragyogó piros külső színnel tökéletes összhangban van a kiváló állapotban megmaradt, belső, fehér színű luxus bőr belső.

Tovább

A GKI vizsga jelentősége elvitathatatlan

 

A gki képzés hasznos a sofőröknek
A gki képzés hasznos a sofőröknek

Azok, akik tehergépkocsikat vezetnek, rendkívül nagy felelősséggel rendelkeznek és ennek tudatában kell élniük nap mint nap. Nekik szükséges a GKI vizsga elvégzése, ami valójában nem egy felesleges teher a számukra. Rengeteg új és fontos információt tanulhatnak meg, amelyek elengedhetetlenek egy ilyen felelősségteljes munka elvégzése folyamán. Háromtípusú teszten kell jól szerepelni, valamint egy írásbeli vizsgát is sikerrel le kell tudni ahhoz, hogy valaki szert tehessen erre a GKI vizsgára.

Tovább

Opel szélvédő gyári előállítással

Opel szélvédő
Opel szélvédő

Autója szélvédője valamilyen oknál fogva megrepedt, a kár pedig annyira hatalmas, hogy nem tud a közútra sem menni vele? Azonban a baj az, hogy feltétlenül szüksége lenne a gépjárműre, hiszen olyan elintéznivalója akadt, amit ennek hiányában nem igazán tud megejteni? Az Opel szélvédő cseréje vagy javítása pillanatok alatt megoldható, ezért ne csüggedjen el! Alig egy óra leforgása alatt autója üvege ismét tündökölni fog és talán szebb is lesz, mint eredeti állapotában.

A Pilis Autóüveg mindig Ön mellett áll a váratlan helyzetekben, és ha szükséges, akár még házhoz is megy annak érdekében, hogy segíthessen Önnek. Mobil szervizautójának köszönhetően, akár az úttesten, akár az otthonában azonnal a segítségére siet. Munkájáért pedig garanciát is vállal, ezzel is bizonyítva megbízhatóságukat. Az alkatrészeket pedig az eredeti gyártótól szerzik be, amelyek kiváló minőségűek, így a későbbiek folyamán sem akadhat gondja a szélvédővel, amennyiben kicsit is vigyáz rá.

Tovább