Autószállítás külföldről, szakszerűen, biztonságban

Autószállítás külföldről, szakszerűen
Autószállítás külföldről, szakszerűen

Elkövetkezett a nagy pillanat, addig takarékoskodott, hogy megvásárolhatja a gyerekkora óta kívánt versenyjárgányt. Csak egy akadálya van annak, hogy öröme teljes legyen, a gépkocsi külföldön van.

Az autószállítás külföldről mindig egy kicsit megtorpantja a vásárlókat, ugyanis nem teljesen vannak tisztában azzal, hogy milyen feltételek között érdemes szállítatni. Vannak esetek, amikor a gépjárműt nem lehet a kerekein hazahozni, mert még nincs beírva a forgalomba, vagy mert valamilyen meghibásodása van és nem biztonságos vele közlekedni.

Adódnak alkalmak, amikor egyszerűen csak nincs ideje az új tulajdonosnak utána menni, ezért az autószállítást választja, az új tulajdon hazahozatalára. Az autószállítás külföldről nem kis felelősség, aki a szállítást vállalja annak komoly tapasztalata kell legyen a vámkezelés terén. Ugyanakkor tekintettel a hosszú útra, a szakszerű rögzítés elengedetlen feltétele a biztonságos szállításnak. Az automentes112 várja szíves jelentkezését az ügyfélszolgálatnál, hogy az új autót egyeztetés szerint, szakszerűen, biztonságban szállítsák haza!

Print Friendly, PDF & Email