Az angol nyelvtanulás kezdőknek egyszerű is lehet

Angol nyelvtanulás kezdőknek

Bizonyára már mindenki hallotta, hogy az angol nyelv mennyire fontos az érvényesüléshez. Az angol nyelvtanulás kezdőknek talán éppen ezért is számos nyelviskolában megtalálható, hiszen többnyire mindenki ennél a szintnél kezd. A BeHappy Nyelviskola ugyanakkor nem szintekre tagolja az oktatást, nem célja, hogy a tanulókat beskatulyázza.

Itt nincs hagyományos, szintekre bontott tanfolyam, mert mindenki a kedvének, idejének, motivációjának megfelelő ütemben tud haladni. Az egyéni képességekhez mért oktatás a legjobb metodika, ezért az angol nyelvtanulás kezdőknek is egy szintfelmérővel indul. Ebből megtudja a tanár, hogy a tanuló hol tart az angol nyelv ismeretében.

A szókincset kell fejleszteni vagy inkább a nyelvtan kapjon nagyobb hangsúlyt? Ezzel, az angol nyelvtanulás kezdőknek később sokkal dinamikusabb és célravezetőbb lesz, hiszen mindenki a saját igényeinek megfelelően halad. A szóbeli órák kiscsoportosak, így jóval több idő jut mindegyik résztvevőre. Próbálja ki Ön is a nyelvtanulás eme modern módját!

Print Friendly, PDF & Email