Az autószállítás olcsón megoldható

Autószállítás olcsón
Autószállítás olcsón

Sokan úgy vélik, hogy a másodkézből származó személygépkocsik is ugyanolyan jól tudnak teljesíteni, ezeket azonban nem a hazai, hanem a külföldi piacokon kell beszerezni. Ellenben, ha az adott jármű még nincs beíratva a forgalomba, akkor a hazaszállítása eléggé körülményes.

Autószállítás olcsón elég nehezen megvalósítható, egyesek azt is mondják, hogy lehetetlen. Hiszen számos olyan magyarországi cég foglalkozik gépkocsik fuvarozásával, ahol a költségek igencsak magasak. Autószállítás olcsón igenis létezik, mégpedig az Autómentés112 vállalat munkatársai révén.

Ez a hazai vállalat nem csupán szállítással, hanem autómentéssel is foglalkozik, belföldön és külföldön egyaránt. Továbbá, olyan szituációkban is igényelni lehet szolgáltatásaikat, amikor valaki az autóban felejti a kulcsát. Az autószállítás olcsón kezeli a fővárosi és a vidéki feladatokat is, várakozás esetén azonban számolni kell azzal is,

hogy a második órától kezdődődően óránként 1600 Ft-t kell fizetni. Az autószállítás olcsón kínál fel segítő kezet defektek, műszaki hibák, balesetek és egyéb szállításra váró járművek esetén is.

Print Friendly, PDF & Email