Az elektromos konvektor remek kiegészítő megoldás

Elektromos konvektor

Gyakran előfordul, hogy hideg téli estéken a központi fűtés nem termel elég meleget és kisegítő lehetőségekre lesz szükség a lakás egyes helyiségeiben. Ilyen esetben számíthatunk az elektromos konvektor hatékonyságára. Pillanatok alatt eléri a kellő hőmérsékletet és percekkel a beindítása után már érezni lehet a változást.

Bár tény, hogy az ilyen készülékeket csak ritkán használják elsődleges fűtési megoldásként az egész lakásban, mert elég költséges lenne, de a fő rendszer mellett, kiegészítőként tökéletes lehet. Az elektromos konvektor állítható hőfokszabályzójának köszönhetően, módosíthatjuk a hőtermelést, így gazdaságosabbá tehető a működése.

Kiváló megoldást nyújt a hűvösebb őszi estéken is, amikor még nincs szükség a fűtésrendszer állandó üzemelésére. A mobilitásának köszönhetően, magunkkal vihetjük a hétvégi házba is, ahol pillanatok alatt kellemes környezetet teremt. Az elektromos konvektor több méretben is megvásárolható és találhatunk szabadon álló, falra rögzíthető modelleket is.

Print Friendly, PDF & Email