Barcelona iskolatáska focikedvelő fiúknak

Barcelona iskolatáska

Már egészen zsenge korban megvannak a gyermekeknek a kedvenc futballcsapataik, aztán ahogy nőnek, ezek a favoritok változnak, de a Barcelona csapatát sok tinédzser isteníti. Nekik nagy örömet lehet szerezni egy Barcelona iskolatáska megvásárlásával, amit Ön is megtehet most a taskagaleria.hu webáruházba ellátogatva.

A készleten megtalálható Ars Una brand tinédzser hátizsákok kiválóak a felsős és középiskolás srácoknak. Nagyon könnyű, mindössze 1 kilogrammot nyom. Vízálló anyagból előállított, prémiumminőségű termék ez a Barcelona iskolatáska. Anatómiai hátkialakítása van, a hátrésze vastagon párnázott és szellőztető barázdákkal van ellátva.

Kényelmes viseletet biztosít, a megerősített, puha vállpántjai méretre állíthatóak, amire nagy szükség van a gyorsan növő tinédzserek életében. A modell 3 külön cipzáras rekesszel készül, a legnagyobban szivaccsal bélelt laptop tartó is helyet kapott. Tehát nagyon praktikus a Barcelona iskolatáska, ezért lepje meg vele gyermekét minél előbb, hiszen megrendelni csak pár kattintásba kerül!

Print Friendly, PDF & Email