Mi okozhat igazán feszítő fogfájást?

feszítő fogfájás
feszítő fogfájás
Általában az ember akkor megy fogorvoshoz, amikor már nagyon fáj a foga és nem segít az otthon bevett fájdalomcsillapító sem. Többféle típusú fájdalommal találkozhatunk, hiszen a háttérben különböző problémákkal találkozik a fogorvos. A krónikus gyulladás tünete lehet a feszítő fogfájás, ami a különböző ingereknek köszönhetően egyre inkább fokozódik, legyen szó rágásról, mozgatásról, ételek és italok fogyasztásáról. Kopogtatásra ugyanilyen érzékeny a fog. Vannak esetek, amikor az arc is megdagad. Az állandó jellegű fájdalom arra utal, hogy a fogban lévő ideg is károsul.

Tovább

Mit nevezünk pajzsmirigy-alulműködésnek?

Pajzsmirigy

Sok ember küszköd a pajzsmirigy által okozott panaszokkal úgy, hogy közben nem is tud róla, mint amilyenek a rossz közérzet, az izomgyengeség, a fáradékonyság vagy a gombóc a torokban. Ha valaki ezeket tapasztalja, rendszerint elsiklik felettük vagy a rossz életvitelét okolja. Pedig a pajzsmirigy panaszok nagyon egyértelműen jelentkeznek és kezelésük viszonylag egyszerű, már-már bevett szokás az orvostudományban. A leggyakoribb ilyen betegség a pajzsmirigy alulműködés, ami abból ered, hogy szervezetünk hormontermelése elégtelen lesz, túl kevés thyroxint és trijód-tironint termel.

Tovább

Gerincvizsgálat sugárzásmentesen, gyorsan

Backscan
Backscan

A gyógyászat és az orvosi diagnosztika terén igen hasznosak azok az eszközök, amelyek pontos és széles körű vizsgálatokat tudnak elvégezni. Az egyik fontos szervünk a gerinc, amely nagyon gyakran van kitéve túlsúlyból vagy mozgáshiányból eredő fájdalomnak.

Eddig csak röntgensugárral volt elvégezhető a gerincvizsgálat, de már lehetőség van rá, hogy ennél sokkal precízebb képet kapjanak a szakemberek a gerinc állapotáról. Számos szervi probléma és végtagfájdalom oka rejtőzik itt, tehát egy pontosabb diagnosztika mindenképp képes feltárni az okokat.

Tovább

Egyszerű használni az inhalátort

Inhalátor
Inhalátor

A légúti megbetegedések nagyon gyakoriak napjainkban és egyaránt érintik a felnőtteket, gyermekeket. Ezt a problémát mindenki igyekszik a lehető leghamarabb megszüntetni. Azonban a szájon át szedhető gyógyszerek eljutnak a szervezet azon részeibe is, ahol nincs szükség rájuk, az inhalátor viszont hozzásegít ahhoz, hogy a gyógyító szerek bejussanak egyenesen a tüdőbe, légutakba.

Tovább

Megfázásra ezerjófű cseppecske szükséges

Ezerjófű cseppecske
Ezerjófű cseppecske

Az őszi és a téli időszak alatt, nagyon könnyen lehet valaki náthás. A legkönnyebben azok betegednek meg, akiknek az immunrendszerük gyenge. Ha náthás, akkor érdemes mindenképpen valamilyen készítményt fogyasztani és első lépésben a gyógynövényekkel kezdeni a kúrát. Az ezerjófű cseppecske felszakítja a lerakódásokat, így könnyíti a náthás tüneteket, csillapítja a nehézlégzést. Az ezerjófű cseppecske a légzés könnyítése mellett, az orrfolyásra is hatással van, ami szintén a nátha egyik kellemetlen velejárója.

Tovább

A víz hatása a szervezetünkre

Vízfogyasztás
Vízfogyasztás

Gyakran felmerül az a kérdés, hogy mennyi vizet kell innunk egy nap. Erre azonban a szakértők sem tudnak egyértelmű választ adni. Itt megtudhatjuk a fontosabb szempontokat, amelyeket figyelembe kell vennünk a vízfogyasztás esetén.

Tudjuk jól, hogy a szervezetünk több mint 70 %-át víz alkotja, így igen nagy jelentősége van az egészségünk megőrzésében. Ebből valamennyit elveszítünk a nap folyamán, amit pótolni kell. A szakirodalom általában 2-2,5 liter víz fogyasztását ajánlja naponta.

Tovább

A pajzsmirigy hormon a szervezet szabályozója

Pajzsmirigy termelődése
Pajzsmirigy termelődése

A belső elválasztású mirigyek felelősek a szervezet optimális hormonháztartásáért. A pajzsmirigy hormon az anyagcserében, emésztésben, illetve az energiaellátásban játszik kulcsfontosságú szerepet. A pajzsmirigy hormon elégtelen vagy nagy mennyiségű termelődése pajzsmirigy-működési zavarokhoz vezethet, amelyek tünetei látványosan és érzékelhetően hatnak ki a szervezetre. A szimptómák sokszínűsége sok esetben helytelen diagnózis meghatározásához vezethet, mivel a kedvetlenség, fáradékonyság, rossz közérzet is a betegség tünetei lehet.

A testsúly megváltozása, a kóros fogyás- és hízásképtelenség, a székrekedés, szív- és érrendszeri problémák a működési zavar észlelhető jelei közé sorolhatóak, amelyek kezelése életmódváltozást igényel. A helyes táplálkozás és a megfelelő testmozgás, edzés a szervezet javára válik, amíg étrend-kiegészítők fogyasztásával elérhető, hogy a pajzsmirigy hormon elégséges mennyiségben termelődjön. Egészsége érdekében gondoljon testére, és vizsgáltassa ki magát minél előbb!

Tovább

Étrend kiegészítő mogyoróvajas ízben

Étrend kiegészítő
Étrend kiegészítő

Ha a fehérje segítségével szeretné növelni az izomtömegét, akkor jó helyen jár, hiszen a Nutrition Trade oldalán mindig lehetőség nyílik a vásárlásra. A mogyoróvajas étrend kiegészítő nagy kedvencnek számít, tehát Ön is bátran kipróbálhatja.

Hozzájárul az izmok fejlesztéséhez, illetve a csontozat állapotának javításához. Bizonyára az edzés is sokkal jobban fog menni a rendszeres fogyasztásnak köszönhetően. Az étrend kiegészítő nem tartalmaz hozzáadott sót vagy cukrot, ami nagy előnyt jelent az egészséges táplálkozás szempontjából.

Tovább

Sikert garantál a biorezonanciás dohányzás leszoktatás

Hatékony a biorezonanciás dohányzás leszoktatás
Hatékony a biorezonanciás dohányzás leszoktatás

Sajnos nem mondható el az, hogy a „dohányzás káros az egészségre” kifejezés csupán egy közhely. Igenis komoly egészségügyi problémákhoz vezet hosszú távon, ezért nem meglepő, hogy egyre többen szeretnének leszokni erről a káros szokásról. Jól tudjuk, hogy nem egyszerű. Hallott már a biorezonancia dohányzás leszokás hatékony és fájdalommentes módszeréről? Amennyiben már mindenfélét kipróbált, de a tapasztól kezdve a rágógumikig semmi nem használt, érdemes utánanéznie ennek az alternatív módnak is!

Annak érdekében, hogy elvégezhessük a páciensen az elektromágneses rezgéseken alapuló kezelést, nem szükséges előzetes orvosi kivizsgálás. A biorezonancia ugyanis nem jár mellékhatással és behatolással sem a szervezetébe. Továbbá, bármilyen más kezeléssel is alkalmazható, hiszen nem befolyásol semmit. Aki bevállalja a biorezonancia dohányzás leszokás folyamatát, azoknak szeretnénk a figyelmükbe ajánlani néhány előkészületet, amit be kell tartani.

Tovább

Rendszeresen kell használni a vércukorszint mérőt

Vércukorszint mérő
Vércukorszint mérő

Bizonyára Ön sem örült túlzottan annak, amikor kiderült, hogy sajnos cukorbeteg lett. Ez egy olyan megbetegedés, ami teljes életmódváltást és rendszeres kontrollt igényel, ezért azt tanácsoljuk, hogy nagyon figyeljen oda magára!

A kór fellépése esetében, nagyon jó szolgálatot tehet a vércukorszint mérő, éppen ezért azt tanácsoljuk, hogy menjen fel az erteksziget.hu oldalra, hiszen itt többféle változatban is kapható ez a remek termék.

Tovább