Változókorban is válassza a magán nőgyógyászati rendelést!

Magán nőgyógyászati rendelő

A változókorba belépve sok hölgy gondolja úgy, hogy már nem szükséges meglátogatnia a nőorvost, de ez egyáltalán nem igaz. Amennyiben egy olyan magán nőgyógyászati rendelés meglátogatása mellett dönt, amely kifejezetten felkészült a változókori panaszok kezelésére, gyorsan és röviden tudhatja le az összes látogatást.

A menopauza alatt a menstruáció ugyan megszűnik, ellenben sok más megjelenő tünet jelentkezhet helyette és sajnos a daganatos megbetegedéseknek is nagyobb az esélye innentől kezdve.

Tovább

Teljes védelem spirulinával

Spirulina
Spirulina
Az édesvízi algák kivonatát tartalmazó készítmények népszerűsége napról napra nő. Nem is meglepő, hiszen a spirulina alga egy multivitamin bomba, ami a szervezetünket nélkülözhetetlen tápanyagokkal képes ellátni, valamint megkötni a benne lévő méreganyagokat. A spirulina tulajdonképpen egy probiotikum is, ami más hasonló készítmények hatását képes növelni. Rendkívül magas tápértékkel bír, klorofill tartalma a szervezet lúgosításában nagyon fontos. Az egyik legmagasabb növényi fehérje tartalom jellemzi, tökéletes helyettesítője a húsnak.

Tovább

Menetiránnyal ellentétes gyerekülés

Gyerekülés

Lényeges, hogy a kisgyerekek biztonságban utazhassanak az autóban. Ennek érdekében elengedhetetlen a gyerekülés használata. Az utóbbi években megjelentek olyan modellek is a piacon, amelyek a menetiránynak háttal tehetőek be a kocsiba.

Ez a típus akkor nyújt megfelelő védelmet, ha frontális ütközés történik, hiszen képes jobban elnyelni a keletkezett energiát. Ez a fajta gyerekülés természetesen hátrányokkal is bír. Így kisebb helye van a gyermek lábának, illetve a kilátás megszűnése miatt unatkozhat is.

Tovább

Alacsonyak lettek a fogtömés árak

Megbízható fogklinika

Érdekes, hogy nem egyformán érzékenyek a fogaink. Van, aki alig törődik a fogai ápolásával még sincs semmi gondja ezen a téren, más pedig rengeteget jár fogorvoshoz, mert könnyen tönkremennek a fogai. A legjobb természetesen az lenne, hogyha mindenki rendszeresen járna fogorvoshoz, még akkor is, hogyha nincs problémája, mert így minden gond könnyen megelőzhető.

Akinek már volt lyukas a foga, annak nem lesznek újak a fogtömés árak. A húzásnál még mindig jobb egy tömés, hiszen így megmarad a saját fogunk és nem kell egy újat építenie a fogorvosnak. A tömés fajtája a probléma nagyságától is függ. A fogaink felszínén több helyen alakulhat ki szuvasodás és ha a fogzománc feladta, akkor már nem kell sok, hogy kialakuljanak a lyukak. A fogtömés árakat megtekinthetjük a fogászat11kerület.hu weboldalon, ahol részletesen le van írva, hogy mennyibe kerülnek a különböző tömések és kezelések.

Tovább

Mire szolgál a biorezonancia gép?

Biorezonancia gép

Az egyik leggyakoribb emésztőrendszeri betegség a reflux, ami gyomorégéssel és nyelőcső problémákkal jelentkezik, ezeket a magyar emberek közel fele tapasztalja alkalmanként vagy rendszeresen. Az orvosok által erre a betegségre felírt savlekötő sajnos csak a tüneteket enyhíti, a valódi okokat azonban nem szünteti meg. Ami azt jelenti, hogy a reflux kezelése tulajdonképpen csak félig-meddig történik meg. A kialakulásának oka lehet az alacsony sósavtermelés, valamint az is megtörténhet, hogy kórokozókkal állunk szemben.

A savas gyomortartalom visszaáramlik a garatba és a szájüregbe, ami miatt mellkasi fájdalom, nyelési nehézség, fájdalmas nyelés is jelentkezhet. De émelygés, teltségérzet, puffadás, hányinger is tünete lehet a refluxnak. A gyógyításának az első lépése, hogy pontosan diagnosztizálni kell az okát. Ehhez nagy segítséget nyújt a biorezonancia, amivel kideríthető, hogy milyen baktérium okozza a problémát. Ezután már a reflux kezelése célirányosan elkezdődhet.

Tovább

A fogyókúra az életmódváltásról és az ételről szól elsősorban

Intenset diéta

Ahhoz, hogy valaki le tudja adni az évek során felszedett felesleges kilókat, nagyon sok mindent meg kell tennie. Először is szükséges a motiváció, hiszen nélküle nem lehet megvalósítani a célokat. A fogyókúra főleg a hölgyek körében állandó probléma, pedig egy kis odafigyeléssel, rendszeres mozgással, zöldségekben és gyümölcsökben gazdag életmóddal könnyedén lehet segíteni a felkúszott kilók leadásában.

Az intenset.hu weboldalon különböző blogokat olvashat, amelyek a segítségére lehetnek a motivációban, így pedig látható és tapasztalható, hogy akaraterővel mennyi mindent el lehet érni. Ha szomorú, nem érzi azt, hogy a világ része, esetleg megrekedt, akkor a meditáció is tökéletes választás a változtatáshoz, a belső békéhez és az összpontosításhoz. Sokan egyáltalán nem tudják, hogy mihez kezdjenek az életükkel, ezért különböző felesleges tevékenységek végzésébe menekülnek.

Tovább

Milyen tüneteket okoz a pajzsmirigy?

Pajzsmirigy problémák

Különféle kellemetlen panaszok megjelenése során, rengeteg dologra lehet következtetni, azonban ajánlatos a diagnosztizálást szakemberekre bízni. A pajzsmirigy problémák korosztálytól és nemtől függetlenül ütik fel a fejüket. Tudni kell azonban, hogy ez a szerv két eltérő tünetcsoportot okozhat, ugyanis a pajzsmirigy túlműködhet vagy éppenséggel kevésbé funkcionálhat.

Az emberek többsége hirtelen súlygyarapodást, fáradtságot, kedvetlenséget, illetve emésztési zavarokat fedezhetnek fel. A másik esetben bőrszárazság és fogyás alakul ki. Teljesen szükségtelen saját kézbe venni a dolgokat, hiszen ebből csupán probléma vagy komplikáció adódhat.

Tovább

Mi okozhat igazán feszítő fogfájást?

feszítő fogfájás
feszítő fogfájás
Általában az ember akkor megy fogorvoshoz, amikor már nagyon fáj a foga és nem segít az otthon bevett fájdalomcsillapító sem. Többféle típusú fájdalommal találkozhatunk, hiszen a háttérben különböző problémákkal találkozik a fogorvos. A krónikus gyulladás tünete lehet a feszítő fogfájás, ami a különböző ingereknek köszönhetően egyre inkább fokozódik, legyen szó rágásról, mozgatásról, ételek és italok fogyasztásáról. Kopogtatásra ugyanilyen érzékeny a fog. Vannak esetek, amikor az arc is megdagad. Az állandó jellegű fájdalom arra utal, hogy a fogban lévő ideg is károsul.

Tovább

Mit nevezünk pajzsmirigy-alulműködésnek?

Pajzsmirigy

Sok ember küszköd a pajzsmirigy által okozott panaszokkal úgy, hogy közben nem is tud róla, mint amilyenek a rossz közérzet, az izomgyengeség, a fáradékonyság vagy a gombóc a torokban. Ha valaki ezeket tapasztalja, rendszerint elsiklik felettük vagy a rossz életvitelét okolja. Pedig a pajzsmirigy panaszok nagyon egyértelműen jelentkeznek és kezelésük viszonylag egyszerű, már-már bevett szokás az orvostudományban. A leggyakoribb ilyen betegség a pajzsmirigy alulműködés, ami abból ered, hogy szervezetünk hormontermelése elégtelen lesz, túl kevés thyroxint és trijód-tironint termel.

Tovább

Gerincvizsgálat sugárzásmentesen, gyorsan

Backscan
Backscan

A gyógyászat és az orvosi diagnosztika terén igen hasznosak azok az eszközök, amelyek pontos és széles körű vizsgálatokat tudnak elvégezni. Az egyik fontos szervünk a gerinc, amely nagyon gyakran van kitéve túlsúlyból vagy mozgáshiányból eredő fájdalomnak.

Eddig csak röntgensugárral volt elvégezhető a gerincvizsgálat, de már lehetőség van rá, hogy ennél sokkal precízebb képet kapjanak a szakemberek a gerinc állapotáról. Számos szervi probléma és végtagfájdalom oka rejtőzik itt, tehát egy pontosabb diagnosztika mindenképp képes feltárni az okokat.

Tovább