Egyre gyorsabbak a Dell szerverek

Tökéletes konstrukció

Az adatok felhasználásának és új alkalmazások létrehozásának jelentős növekedése miatt, tovább növekszik a legmagasabb áteresztőképesség, a legalacsonyabb mértékű késleltetés és a virtualizáció iránti igény.

Az új Dell szerverek pedig 10Gb/s és 25Gb/s adatátviteli sebességgel bírnak, ami lehetővé teszi az adatközpontoknak, hogy kihasználják a világ vezető összekapcsoló adapterét a működési hatékonyság növelése, a kiszolgálók kihasználtságának javítása és az alkalmazások termelékenységének maximalizálása érdekében.

Ráadásul úgy, hogy közben csökkenthetik az eszköz birtoklásának valós költségeit (TCO). A Dell szerverek skálázható üzleti felépítést, intelligens automatizálást és integrált biztonságot nyújtanak a hagyományos alkalmazásokhoz a virtualizáció révén.

A PowerEdge elnevezésű Dell szerverek magukba foglalják az OpenManage rendszerek beágyazott hatékonyságát, ami lehetővé teszi az informatikai szakembereknek, hogy több időt fordítsanak a stratégiai üzleti célokra és kevesebb időt töltsenek a rutin IT feladatokkal.

Print Friendly, PDF & Email