Éjszakai és nappali arckrém

Nappali arckrém

Arcunk ápolása nagy figyelmet igényel és a legjobb termékekkel kell megtörténjen ahhoz, hogy az eredmény ideális lehessen. Ha Ön is kiváló minőségű arckrém típusok közül szeretne válogatni, akkor a szepsegbirodalom.hu webáruházban van a helye!

A kínálatban megtalálható MA3GENIX fiatalító éjszakai arckrém gazdagon tápláló olajkomplexszel van ellátva. Használata által a bőr feszesebb és élettel telt külsőt ölt. Nem egészen 14 nap alatt átalakítja a bőrt, így 23,8%-al csökken a ráncok mélysége, 14,4%-al pedig azok térfogata. Minden reggel és este a letisztított, tonizált arcra kell felvinni, majd finoman belemasszírozni a bőrbe. Ha úgy érzi, hogy szívesen feszesítené és ránctalanítaná a nyakát és a dekoltázsát is, ezeken a helyeken szintén bátran alkalmazhatja a rugalmasabb bőr elérése érdekében.

Ugyanakkor kapható a MA3GENIX nappali arckrém is, ami intenzíven feszesíti és ránctalanítja a bőrt. 45 év feletti bőrápolásra, minden bőrtípusra ajánlott. Ezek az arckrémek parabén és paraffin mentesek. 50 ml kiszerelésben vásárolhatóak meg.

Print Friendly, PDF & Email