Elemes betonkerítés dekoratív megjelenéssel

Betonkerítés
Strapabíró és stílusos betonkerítés

A beton általában kemény, robusztus dolgok alapanyaga, ezért sokan nem is gondolnánk, hogy egy szép, modern kerítés is készülhet belőle. A betonkerítés pedig amellett, hogy rendkívül strapabíró és évekig képes ugyanolyan pompában helytállni, nagyon esztétikus és a ház stílusához is képes illeszkedni.

A www.elemeskerites.hu oldalon néhány példa megtekinthető és kész elemeket is meg lehet vásárolni, de egyedi elképzelések megvalósításához is segítséget lehet itt kapni. Amennyiben a kész termékekből választ, akkor tudni kell, hogy a betonkerítés 1.57 méter széles darabokból állítható össze.

Egy darab, 160 centiméteres magasság esetében 4 elemből áll, 200 centiméter esetén ötből, illetve a 240 centis változat 6 panelt foglal magába. Amennyiben íves kialakítást szeretne, az egy újabb panelt jelent, ami plusz 23 centimétert ad hozzá az eredeti magassághoz. Minden csomag tartalmaz egy tartóoszlopot is, így ebből csak egyet kell még pluszba rendelni, a betonkerítés lezárásához. A telepítés nem igényel szakembert, a weboldalon található útmutatás alapján házilag is kivitelezhető.

Print Friendly, PDF & Email