Filmes hírek: átalakulás előtt áll ez az iparág!

film
film

Ha szeretnénk szórakozni vagy elütni egy unalmas szombat estét, akkor általában beteszünk valamilyen DVD-t. A filmes hírek beszámolóiból megtudhatjuk, hogy egyre inkább kezdenek az emberek elfordulni a moziktól, amely az egész iparág átalakulását vonja maga után.
A legtöbben a filmeket letöltik az internetről vagy pedig megveszik a DVD-t. Mivel már elérhető áron lehet hozzájutni házimozi rendszerekhez, ezért nincsen sok értelme elmenni otthonról, ha szeretnénk egy vígjátékot a lehető legélvezhetőbb módon, sztereóban, HD felbontású képpel megtekinteni.
A filmes hírek ennek a közel százéves művészeti ágnak a teljes átalakulásáról szólnak, hiszen egyre inkább kezd otthonunkba áttevődni a mozizás, mint szórakozási forma.
A magyar filmes ipar a rendszerváltás óta szinte csak vegetál, hiszen régebben rengeteg történelmi regényt filmesítettek meg és ifjúsági történetet készítettek.
Hazánkban az egyik legnagyobb filmes sikert hozó széria a Szomszédok volt. Szinte az egész ország a 90-es évek elején a képernyők elé tapadt, amikor Novák Feri és Taki bácsi megjelentek a képernyőn. Mindenki szerette az epizódokat, mert a valóságról és a hétköznapi emberek problémájáról szóltak.

Print Friendly, PDF & Email