Főfogásnak is kitűnő a rablóhús hagymás tört krumplival

Rablóhús hagymás tört krumplival
Rablóhús hagymás tört krumplival

Előfordult már biztosan minden háziasszonnyal, hogy gyorsan „össze kellett dobnia” valami finom ebédet, főételt. A lényeg ilyenkor az volt, hogy hamar elkészüljön és nagyon ízletes is legyen, főleg ha rég nem látott barátaink toppantak be váratlanul. Ilyen alkalomra, de nem csak, nagyszerű választás a rablóhús hagymás tört krumplival. Ez a fogás, amely tökéletesen megállja a helyét főételként is, biztosan ízleni fog mindenkinek.

Aki még nem készítette el sosem, de szeretne kedveskedni vele családjának, barátainak, most bizalommal nekivághat, hiszen a nassolda.receptneked.hu oldalon a hozzávalók mellett lépésenként megtaláljuk az elkészítését is. A gyerekeket is bevonhatjuk a konyhai tevékenységbe, így lefoglaljuk őket egy időre, ugyanakkor ők is élvezik a pálcikákra való tűzdelést. A rablóhús hagymás tört krumplival nem csak a felnőtteknek, hanem a kicsiknek is ízleni fog, sőt ha részt vesznek az elkészítésében, akkor néhány elismerő szótól még jobb étvággyal fogyasztják majd a kis kukták a finom fogást.