Gerincvizsgálat sugárzásmentesen, gyorsan

Backscan
Backscan

A gyógyászat és az orvosi diagnosztika terén igen hasznosak azok az eszközök, amelyek pontos és széles körű vizsgálatokat tudnak elvégezni. Az egyik fontos szervünk a gerinc, amely nagyon gyakran van kitéve túlsúlyból vagy mozgáshiányból eredő fájdalomnak.

Eddig csak röntgensugárral volt elvégezhető a gerincvizsgálat, de már lehetőség van rá, hogy ennél sokkal precízebb képet kapjanak a szakemberek a gerinc állapotáról. Számos szervi probléma és végtagfájdalom oka rejtőzik itt, tehát egy pontosabb diagnosztika mindenképp képes feltárni az okokat.

Ez után egyszerűbb orvosolni a bajokat. Rendelőnkben a gerincvizsgálat egy hazánkban egyedülálló eszközzel történik, amely minden káros sugárzás nélkül alkot háromdimenziós képet és mutatja, hogy hol van a szabályostól való eltérés.

Ez sokat segít az orvosoknak, de a gyógytornásznak is, hiszen az eddigi módszernél tisztább és pontosabb képet alkot. A berendezés lehetővé teszi, hogy a gerincvizsgálat adatai elmentésre kerüljenek és egy következő alkalommal összehasonlítási alapot képezzenek.

Print Friendly, PDF & Email