Infrapanel IP44-es védettséggel

Kiváló fűtés

Nagyszerű befektetésnek számít, bár kevesen alkalmazzák ezt a fajta fűtési módszert. Pedig nagyon előnyös lehet és nemcsak a modern háztartásokban. Rendkívül helytakarékos és nincs folyton szem előtt. Az infrapanel bármilyen helyiségben elhelyezhető és a beszerelése nem igényel különösebb nehézségeket. Többféle dizájn közül választhatunk, de az biztos, hogy minden esetben prémium kivitellel fogunk találkozni.

Egyes modellek alumínium szélekkel vannak ellátva, amik rendkívül jól néznek ki a falra, illetve a plafonra szerelve. Az egész rendszert egyszerű kiépíteni és nem olyan költséges a használata, mint a központi fűtésnek.

A másik fontos tényező, hogy az kibocsátott infrasugarak jótékony hatással vannak a szervezetünkre. Olyan érzésünk lesz bent a lakásban, mintha kellemesen sütne ránk a nap.

Az élettartammal ismételten nem lesz semmilyen probléma, hiszen a NEW AGE Crystal technológiának köszönhetően, a G-OLD infrapanel 10 év garanciával vásárolható meg. Annak ellenére, hogy elektromos árammal működik, az infrapanel a zárt rendszerének köszönhetően a fürdőben is használható.

Print Friendly, PDF & Email