Ingyenes meditáció akár Önnek is!

Ingyenes meditáció

Úgy tűnik, hogy napjainkban egyre nagyobb területet kap a spiritualitás, hisz az ember kezdi felismerni, hogy az anyagi valóságban nem találhat meg mindent, ami a boldog élethez szükséges.

Persze a spiritualitásnak is számos útja van, és ezek közül mindenki kiválaszthatja azt, amelyik szerinte járható, és valóban elvezet a lényeghez. A fővárosban ingyenes meditáció lehetőségével várja az érdeklődőket Keresztes Attila, aki többirányú tanulmányainak, kutatásainak a tapasztalatából dolgozta ki a módszerét. Ennek lényege, hogy a résztvevők jobban megismerjék önmagukat, felfedezzék azt, hogy mi is az életüknek a célja, hogyan kellene ezt elérjék, egyáltalán hogyan kellene élniük.

Az alkalmakon bárki részt vehet, akiben megvan a nyitottság arra, hogy a csoport tagjainak közösségében elengedje magát, elcsendesedjen, énekeljen, kilépjen a komfortzónájából. Ha Ön is meg szeretné tudni, hogy egy ilyen ingyenes meditáció milyen pluszt hozhat az életébe, keresse fel a keresztesattila.hu weboldalt és tudja meg a részleteket!

Print Friendly, PDF & Email