Játsszon a függöny színével és mintázatával!

Szép függöny

A nappali hangulatát elsősorban az ülőgarnitúra, a szekrénysor és a fal színe határozza meg. Ugyanakkor legalább olyan fontos szereppel bír az ablak elé helyezett függöny is, hiszen ez szabályozza a helyiségbe beáramló fény mennyiségét, valamint a színe és mintázata esztétikai értéket képvisel.

Tehát érdemes úgy válogatni, hogy a függöny ne csak funkcionálisan feleljen meg, hanem megjelenésében is passzoljon a többi berendezési tárgyhoz, az uralkodó színekhez és a kialakult stílushoz is. Nem kell feltétlenül megegyezzen a színe a már jelenlevő árnyalattal, sőt, kontrasztot is lehet vele állítani, csak jól kell bánni a rendelkezésre álló esztétikai eszközökkel.

Ha szeretné Ön is felfrissíteni a nappalit, esetleg egy másik szoba stílusát változtatná meg, akkor a homedesinglakberendezes.com webáruház kínálata jó kiindulópontot jelenthet. Itt rendkívül változatot a függöny felhozatal, így egészen biztosan megtalálja az elképzeléseinek megfelelőt és még kompromisszumot sem kell kötnie a minőség kárára.

Print Friendly, PDF & Email