Legyen kéznél a műköröm ecset szett!

Műköröm ecset szett

Végtelen a műköröm díszítés tárháza, viszont a különböző anyagokhoz más-más ecset kell, illetve a technika is meghatározza, hogy mivel dolgozzon a szakember. Ahhoz, hogy mindig kéznél legyen az éppen szükséges szerszám, egy műköröm ecset szett megvétele ajánlott.

Például a zselés festéshez másfajta ecset szükséges, mint az aquarell technikához és megint más kell az akrilfestéshez. Aztán lapos díszítő ecset kell az egymozdulatos technikához, a kontúrozáshoz pedig vékony, hegyes a megfelelő. Ha kéznél van a műköröm ecset szett, akkor egyszerű mozdulattal csak ki kell emelni azt a darabot, amivel éppen dolgozni akar a műkörmös és máris alkothat.

Kiváló minőségű műköröm ecset szett kapható az interneten, pontosabban a studioflash.hu webáruházban, ahol igencsak kedvezőek az árak is. Ide érdemes ellátogatni annak érdekében, hogy megvásárlásra kerüljenek azok a termékek, amelyeket műkörömépítés során nem lehet nélkülözni. Kérdés esetén tárcsázni lehet az üzlet telefonszámát, ami a honlapon látható.

Print Friendly, PDF & Email