Magastámlás ülőgarnitúra nemcsak vendégeknek

Magastámlás ülőgarnitúra

Meghívott vendégeinket nagy szeretettel, finom ételekkel, italokkal és kényelmesen berendezett helyiségben fogadjuk minden esetben. Vendégmarasztaló ülőalkalmatosság a magastámlás ülőgarnitúra egy kellemes délutáni beszélgetéshez.

A családtagok vagy barátok bizonyosan nagyon jól fogják érezni magukat. Modern, letisztult vonalakkal és testreszabhatóságával kényezteti tulajdonosát az a magastámlás ülőgarnitúra, amit a komfortbutor.hu webáruházban szerezhet be. Ez megrendelhető nyitható, ágyneműtartós kivitelben és fordított állásban is. A termék méreteiről, további tulajdonságairól mindent megtudhat a honlapon. Az ülőgarnitúrát csak az üzletben lehet megrendelni, ahol ki is próbálhatja.

A cím: Érd, Bajcsy Zs. út 121. szám. 1 éves jótállást biztosítanak rá, de regisztrációval igényelhető az 5 éves szerkezeti garancia is. Érdemes ezt a modellt választania, mert végtelen kényelmet garantál a magastámlás ülőgarnitúra, ami ráadásul 7 féle standard és igény szerint egyedi méretben egyaránt rendelhető.

Print Friendly, PDF & Email