Menetiránnyal ellentétes gyerekülés

Gyerekülés

Lényeges, hogy a kisgyerekek biztonságban utazhassanak az autóban. Ennek érdekében elengedhetetlen a gyerekülés használata. Az utóbbi években megjelentek olyan modellek is a piacon, amelyek a menetiránynak háttal tehetőek be a kocsiba.

Ez a típus akkor nyújt megfelelő védelmet, ha frontális ütközés történik, hiszen képes jobban elnyelni a keletkezett energiát. Ez a fajta gyerekülés természetesen hátrányokkal is bír. Így kisebb helye van a gyermek lábának, illetve a kilátás megszűnése miatt unatkozhat is.

Elképzelhető, hogy kirekesztve érzi magát. Ennek tükrében sokan döntenek inkább a hagyományos, menetiránynak megfelelően bekötött termék megvásárlásra mellett. Az Gyerekülés Szakáruházban mindkét változat megrendelésére sort lehet keríteni. Négyféle márka áll a szülők rendelkezésére.

Mindegyik maximális védelmet nyújt a kicsinek, ezért nem kell annyira félni a közlekedési balesetek következményeitől. Akciós áron nyílik alkalom a gyerekülés vásárlásra. 2 év garancia jár hozzá. A kiszállítása ingyenesen történik.

Print Friendly, PDF & Email