Milyen esetekben jó a Hajdu bojler 10 literes változata?

Van, amikor elég a Hajdu bojler 10 literes változata

Mivel a fűtés- és az energiaárak egyre magasabbak, ki tudja, hogy a közeljövőben mennyire fognak majd emelkedni, ezért nem árt, ha a lakásunkat is minél takarékosabb üzemmódra alakítjuk. Ez nyilván nagyon sok méréssel és fejtőréssel jár, de megéri.

A lakás meleg víz ellátását szolgáló Hajdu bojler 10 literes változatát csak bizonyos esetekben érdemes beszereltetni. Amennyiben a napi meleg víz fogyasztásunk meghaladja vagy el sem éri a 10 litert, akkor ez a rendszer nem fog gazdaságosan működni és csak ráfizetünk. Hogy miért? Amennyiben logikusan végiggondoljuk, rájövünk a válaszra. A Hajdu bojler 10 literes méretével egyszerre csak 10 liter víz melegítésére és tárolására alkalmas. Azonban, ha ezt a mennyiséget nem használjuk fel, akkor feleslegesen fogyasztotta az elektromos energiát.

Ellenkező esetben, vagyis ha a 10 liter nem elegendő, akkor folyamatosan kell működnie, hogy ki tudja elégíteni a szükségletünket, ezért megint több villamos energiát fogyaszt el, ami a számlafizetéskor megmutatkozik.

Print Friendly, PDF & Email