Milyen méretekben kapható a lovas falmatrica?

Lovas falmatrica
Lovas falmatrica

Mindenki arra vágyik, hogy különlegesen szép legyen a szobája. Azonban a festés és a tapétázás nem túl olcsó, ezért van, hogy más megoldást kell keresni a díszítés érdekében. A kedvező árú lovas falmatrica megvásárlása remek döntésnek bizonyulhat, hiszen a fal egyszerűen kidekorálható a segítségével.

A Matricasziget oldalán ötféle méret közül lehet választani, ezért érdemes elővenni a mérőszalagot. A mintán három ló van egymás mellett, és mindegyiknek külön meg vannak adva a méretei. Az sem jelent gondot, ha valaki egyedi árnyalatban szeretné megrendelni a lovas falmatricát, mert ebből a szempontból is hatalmas a kínálat.

A mostani trendek alapján bátran keverhetők egymással az élénkebb színek is. Persze a választás során ügyelni kell arra is, hogy a berendezés színéhez is passzoljon a lovas falmatrica.

Külön kérés esetén egyedi méretek előállítására is lehetőség nyílik, tehát érdemes felvenni a kapcsolatot az üzemeltetőkkel. Szerencsére a felhelyezés egyáltalán nem mondható nehéznek, éppen ezért a kezdők is bátran megpróbálkozhatnak vele.

Print Friendly, PDF & Email