Mindennel megbirkózik a Husqvarna fűkasza

Husqvarna fűkasza

A nagyobb esőzéseket követően, már előkészíthetjük magunkat a növényekkel szembeni harcra. A gyep, de minden más zöld is elkezd szárba szökni, amint kisüt a Nap, ezért a Husqvarna fűkasza álljon készenlétben! Csak néhány mozdulat és máris működésbe lendül a minőségi szerszám, amivel egyszerűen öröm a munka. Kimondottan olyan körülményekre lett kifejlesztve, amikor nagyobb területet kell átjárni.

Bár a pázsitot is szép egyenletesre vághatjuk vele, a Husqvarna fűkasza előnyeit az elvadult helyszíneken tudjuk megfelelően kiaknázni. A vastag zsinór az erősebb szárú gazzal is megbirkózik, de ha mégsem, akkor ott a penge, aminek már biztosan nem áll semmi az útjába. Akár a mezőn kell dolgozzunk vele, akár a lakás körül igazgatjuk a növényzetet, a Husqvarna fűkasza gond nélkül végzi a dolgát.

A fejlesztési eredményeknek hála, 75 %-al kevesebb káros anyagot bocsájt ki és jelentősen visszaesett az üzemanyag felhasználása is. Még nem késő megvásárolni, ugyanis ebben az évben gyakran a hasznát vehetjük. Többféle Husqvarna fűkasza vár minket a gardenpont.hu oldalon.

Print Friendly, PDF & Email