Mitől függnek a mellfelvarrás árak Budapesten?

Ide kattintson, ha kíváncsi a mellfelvarrás árakra

Minél nagyobb valami, annál szembetűnőbb. Minél szembetűnőbb, annál több figyelmet kap. Ez az elmélet általában a mellek esetében be is szokott válni. Minél szebb valami, annál többet dolgoztak a kialakításán és annál több pénzbe került. Mennyibe? A legtöbb esetben személyes konzultáció után szokott eldőlni, hogy milyen mellfelvarrás árakra lehet számítani. Hogy mitől függ a mellfelvarrás díjszabása? Több tényező is befolyásolja, ennek eredményeképpen egyetlen orvos sem tud személyes konzultáció nélkül semmi biztosat mondani.

Először tehát részt kell venni egy személyes konzultáción, ami jobb helyeken ingyenes. Ezen az eseményen az orvos felméri, hogy milyen beavatkozás(ok)ra lesz szükség és ezt követően derül fény arra, hogy milyen mélyre kell a zsebbe nyúlni. Lehet, hogy első hallásra sokaknak borsosnak tűnik félmilliónál is többet költeni erre a célra, azonban ne feledjük, hogy olyan műtétről van szó, amiért a plasztikai sebész felelősséget vállal, ami igencsak nagy, hiszen egy nő testi szépségéről van szó. Továbbá olyan eset is előfordulhat, hogy többrétű beavatkozás szükségeltetik, így nemcsak feszesebbé teszik a melleket, hanem egyben meg is nagyobbítják. Sokan felteszik, hogy mindennek mi az értelme? Nos, azoknak van értelme, akik még a szülés és szoptatás után is szeretnének jól kinézni. Szeretnék, ha újra feszessé válna a mellük, ami a szoptatás és az ezt követő fogyás után általában leereszkedik. Sőt, a gyermekek kirepülése után is igénybe lehet venni ezt a szolgáltatást.

Természetesen nem akkora összegekről van szó, amit ne lehetne kifizetni. Ráadásul, akinek nincs lehetősége egyből előteremteni a szükséges összeget, azoknak ajánlott februárig regisztrálniuk egy személyes konzultációra, hiszen 299.000 Ft kedvezményben részesülhetnek. Sőt, még hitel is igényelhető, amit majd részletekben lehet visszafizetni, így szinte nem is kell gondolni arra, hogy miből telik rá, mivel vannak lehetőségek, amelyekkel egyszerűbbé válnak az anyagiak előteremtése erre a célra. Tegyen azért, hogy dekoltázsából újra a gyönyörű keblei kandikáljanak ki!

Print Friendly, PDF & Email