Modern kialakítású benzines gyerek quad

Benzines gyerek quad a kicsiknek
Benzines gyerek quad a kicsiknek

A kicsik mindig mindenben utánozni próbálják a felnőtteket, legyen szó sütésről-főzésről, sportról, nem is beszélve az autózásról, motorozásról.

Amikor a gyerek azt látja, hogy az édesapja quadozik, ráadásul az a motor berreg, füstöl és benzinszagot áraszt, természetes, hogy ő is olyat akar. A gyerek quad ilyen esetekben tökéletes megoldás a számára. Ezek Németországból lettek importálva.

Kifejezetten a kicsik részére lettek tervezve és gyártva, jelentősen kisebb teljesítménnyel, mint felnőtt változatok, ezáltal biztonságosabbak is, amire nagy szükség van, hiszen a gyermekeknek még nincs kifejlődve teljesen a veszélyérzetük.

A benzines gyerek quad a száguldás igazi, benzingőzös élményét nyújtja, párosulva a szabadság érzésével. Ami a leginkább jellemző rájuk, hogy pénztárcabarát áron szerezhetőek be, minőségi a felépítésük, a kiszállítás pedig pár nap alatt megtörténik. Viszont, a leginkább lényeges tulajdonsága az, hogy felhőtlen szórakozást képes nyújtani a kicsiknek, amikor megtapasztalják a száguldást.

Print Friendly, PDF & Email