Nemes célra is fordítható az adó 1 százalék

Adó 1 százalék a beteg gyerekeknek
Adó 1 százalék a beteg gyerekeknek

A kutatások szerint a jövőben egyre nagyobb hangsúly helyeződik majd a társadalmi felelősségvállalásra. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek támogatnia kell azokat a személyeket, akik kevésbé szerencsések az egészségügyi állapotuk szempontjából.

Magától értetődő módon az adó 1 százalék remek eszközt jelent a betegek támogatására, ezért mindenkinek érdemes adakoznia a világ jobbá tétele érdekében. Főleg abban az esetben lehet hasznos a pénz, ha a kicsik gyógyíttatásáról van szó.

Sajnos, a leukémia kezelése egyáltalán nem könnyű, tehát hatalmas szükség van a forrásokra. Rengetegbe kerülnek a gyógyszerek is, amelyeknek a megvásárlása az adó 1 százalék támogatás nélkül nagy gondot jelenthet a családoknak. A kicsik utaztatása is nagy összeget emészthet fel, ami további terhet okoz a szülőknek.

Tehát ennek alapján Ön is jól láthatja, hogy nagy szükség van a pénzre a gyerekek meggyógyítása szempontjából. Még jó, hogy az adó 1 százalék lényegesen megkönnyíti a harcot, a Daganatos.hu Alapítvány közreműködésének köszönhetően.

Print Friendly, PDF & Email