Penészmentesítő révén a foltok eltűnnek

Penészmentesítő készülék
Penészmentesítő készülék

Biztos sokan vívnak harcot a falak sarkában és a plafonon megjelenő penésszel, amit a megnövekedett páratartalom lecsapódása okoz. A penészesedés főleg télen gyakoribb, hiszen akkor kint hideg van, míg bent a házban meleg és a kettő találkozása miatt jelenik meg.

A WDH 520-as penészmentesítő az egyik legkiválóbb készülék, amely segítségével könnyedén be tudja állítani az ideális páratartalmat. Fontos, hogy a levegő se túl száraz, de se túl nedves ne legyen. A nagyon száraz levegő kiszáríthatja az orrot és a nyálkahártyát, míg a túlságosan nedves levegő a penész megtelepedéséhez vezethet, ami dogos szaghoz és különböző gombák, baktériumok elterjedésével jár.

Egy igen komoly betegség, az asztma tünetei is megjelenhetnek, olyan személyeknél, akik ilyen penészes helyen töltenek sok időt, ezért ajánlatos mindenhova a penészmentesítő berendezés. A páramentesítő készülék megfelelően beállítva mindig tartja az optimális páratartalmat, illetve folyamatos használat mellett a falak megszabadulnak a nedvességtől, és eltűnik a penész.

Print Friendly, PDF & Email