Sokak kedvence a Bock bor

Bock bor

A hazai szőlőtermesztésben és borkészítésben még mindig nagy szerep jut azoknak a családi vállalkozásoknak, amelyek több generáció óta űzik ezt az ősi, hagyományokkal teli mesterséget. Ennek a hozzáállásnak az eredménye a Bock bor, ami a nevét viselő család nagy büszkesége.

A vállalkozás kétségkívül egy országos és nemzetközi sikertörténet is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a tény, hogy a Bock bor megannyi fajtája díjnyertes, és ezt tetőzi az is, hogy a fogyasztók, vásárlók mindig elégedettek a mennyei nedűvel. Érdemes hát közelebbről is megismerkedni ezzel a családi vállalkozással, és főleg Bock Józseffel, aki már nem egyszer nyerte el az Év Bortermelője díjat.

Emellett tanácsos ellátogatni a villányi pincébe is, ahol a hosszabb túra, látogatás alatt megkóstolható a Bock bor. A már közkedvelt, ismert borok kóstolásán kívül a látogató betekintést nyerhet a borkészítés fortélyaiba. Ezt még egyedibbé teszi, hogy a pincészet mellett van az Óbor Étterem, ami elképesztően finom ételekkel várja a vendégeket.

Print Friendly, PDF & Email