A szoptatós melltartó segíti a kismamák dolgát

Szoptatós melltartó

A nők életében jelentős pillanat az anyává válás. Egy teljesen új életszakasz veszi kezdetét, tele megpróbáltatásokkal, de egyben örömmel is. Hirtelen megnő a felelősség és az elvégeznivaló feladatok száma. A csecsemő gyors és akadálymentes etetését a szoptatós melltartó biztosítja. A tapasztalt kismamák minden bizonnyal már ismerik a terméket, az újak pedig most fognak rácsodálkozni. Ez a ruhadarab roppant hasznos a friss anyukák mindennapijaiban, hiszen nemcsak komfortérzetet nyújt, de egy pillanat alatt kibontható a kapocs segítségével.

Továbbá a szoptatós melltartó megtámasztja az ilyenkor megnőtt és érzékenyebb kebleket, valamint esztétikus formával látja el. Szerencsére ezek a fehérnemű darabok rugalmas alapanyagból készülnek, ezáltal nem jelent gondot, ha 1-2 mérettel tovább nőnek a mellek. Ez csak természetes, hiszen ebben az időszakban rendkívül gyorsan változik a mellméret. A szoptatós melltartó merevítő nélkül készül, de persze talál kivételeket. Nagy segítséget nyújtanak a kismamáknak a szoptatás ideje alatt, ráadásul nem engedi a megereszkedést, hanem precízen rögzíti a kebleket.

A várandóság utolsó harmadában már meghatározható a méret, ezért mire megérkezik az utód, már beszerezhet néhány darabot. Amennyiben ragaszkodik a kiváló magyar márkákhoz, válasszon az Anita melltartó modelljei közül! Nemcsak szoptatós típusokat, de egyszerű hétköznapit, sportváltozatot vagy alkalmi típusokat is talál. A márka Magyarországon nagy népszerűségnek örvend, ugyanis az elkészítésnél a kényelemre és a tartósságra fektetik a hangsúlyt.

Az Anita melltartó változatai között csakis minőségi anyagból készülteket fog találni Válogathat a divatos, a komfortos és a kismamáknak kialakított típusok között, amelyek megtartják a méretüket, mert a színvonalas anyag többszöri mosás után sem nyúlik el. Az Anita melltartó jellemzője, hogy bőrbarát és jól szellőző, hosszútávon is ugyanúgy ellátja a feladatát, mint újonnan. A készlet darabjait megvásárolhatja az adora.hu webáruházban, ahol egyéb akciókat is talál.

Print Friendly, PDF & Email