TELC nyelvvizsga felkészítés

Telc nyelvizsga
Telc nyelvvizsga felkészítés

Szüksége van egy angol nyelvvizsgára? Egy sikeres próbanyelvvizsga elvégzése után, a BeHappy angol nyelviskola keretén belül, a teljes körű TELC nyelvvizsga felkészítésén vehet részt! Fontos tudnivaló, hogy a tanfolyamok tíz héttel a következő vizsgaidőpont előtt indulnak.

Ajánlott, hogy legalább három-négy hónappal a kiszemelt nyelvvizsga időpont előtt érdeklődjön. Heti két órában, a felkészítő kurzusokon átvesszük az összes írásbeli nyelvvizsga feladatot, így amennyiben részt vesz, nem érheti meglepetés az írásbeli vizsgán!

Továbbá, heti legalább két alkalommal ajánlott eljárni tantermi órára is, hogy haladjon az angol nyelv megtanulása felé vezető úton, a felkészítő tanár segítségével kiegészíthesse szókincsét, valamint begyakorolhassa a nyelvtant.

Ha úgy érzi, hogy egy középfokú angol nyelvvizsga letételéhez elég tudással rendelkezik, akkor is szükséges, bejárnia a felkészítő kurzusra és hetente egyszer a szóbeli gyakorló, Language Practice órákra is, ahol egy anyanyelvi tanár segíti a TELC nyelvvizsga megszerzése felé.

Print Friendly, PDF & Email