Változókorban is válassza a magán nőgyógyászati rendelést!

Magán nőgyógyászati rendelő

A változókorba belépve sok hölgy gondolja úgy, hogy már nem szükséges meglátogatnia a nőorvost, de ez egyáltalán nem igaz. Amennyiben egy olyan magán nőgyógyászati rendelés meglátogatása mellett dönt, amely kifejezetten felkészült a változókori panaszok kezelésére, gyorsan és röviden tudhatja le az összes látogatást.

A menopauza alatt a menstruáció ugyan megszűnik, ellenben sok más megjelenő tünet jelentkezhet helyette és sajnos a daganatos megbetegedéseknek is nagyobb az esélye innentől kezdve.

A magán nőgyógyászati rendelésen nemcsak a szükséges szűrővizsgálatokat tudja elvégeztetni, méghozzá egy igen otthonos környezetben, de alapos és személyre szabott felvilágosítást kaphat a változókori panaszok csökkentéséről vagy esetenként, a teljes megszüntetéséről.

Ha az alábbi panaszok valamelyikét tapasztalja, akkor azonnal keresse fel a magán nőgyógyászati rendelést: vérzészavarok, hőhullámok, álmatlanság, csontritkulás, hangulatingadozás! Egy megfelelő orvos nagyon sokat tud segíteni ezek kezelésében.

Print Friendly, PDF & Email