A hővisszanyerős szellőztető megfelel az EU követelményeknek

A hővisszanyerős szellőztető minden szabálynak megfelel

Néha sikerül olyan szerkezeteket, gépeket feltalálnia az embernek, amelyeknek rendkívül furcsa nevük van, ennek ellenére nagyon hasznosak. A hővisszanyerős szellőztető neve elárulja annak szerepét is, mert valóban sikerült olyan technológiát kiépíteni benne, aminek köszönhetően jóval kevesebb hő távozik az épületekből a szellőztetés során.

A mai szigorú energetikai követelmények mind azt a célt szolgálják, hogy a lehető legkisebb hőt veszítsen el egy lakás. Várhatóan a jövőben ezeken a törvényeken tovább fognak szigorítani.

Tovább

A minden időben ellenáll a fotós hátizsák

Fotós hátizsák

Az utazásaink során szeretnénk megörökíteni a pillanatokat, hogy a későbbiekben nosztalgiázva emlékezzünk vissza. A fotós hátizsák lehetővé teszi, hogy megvédje a fényképezőgépét az ütődésektől, a párától vagy az esőtől. Lényegében véve meggátolja, hogy bármi is kárt tegyen benne, hiszen köztudott, hogy ezek a szerkezetek nem kevés pénzbe kerülnek, sőt, az alkatrészcsere is megterhelheti a pénztárcát.

Néhány fotós hátizsák oldala speciálisan kialakított, ahová stabilan elhelyezheti az állványt, amennyiben azt is szeretné magával vinni. Túrázásokhoz vagy sátorozásokhoz érdemesebb a masszívabb példányok mellett dönteni, aminek a belseje szivacsos, a külseje pedig kemény és ellenálló.

Tovább

A gyerekszállító utánfutó tágas és praktikus

Gyerekszállító utánfutó

Jópofa dolog kimenni a családdal hétvégén bringázni egy nagyot. De meglehet, hogy a gyerekek még túl kicsik, hogy önállóan kerekezzenek utánunk. Ebben az esetben sem kell lemondanunk a mozgásról, hiszen a gyerekszállító utánfutó éppen erre a feladatra lett kitalálva.

Könnyen rákapcsolható a kerékpárra, amit ezután egyszerűen magunk után tudunk vontatni. Van egy- és kétszemélyes kialakítás is.

Tovább

Nehéz kis helyre beparkolni, de tolatókamerával könnyebb lehet.

Városban sűrűn előfordul, hogy kis helyre kell bepasszírozni az autóját. Ilyenkor jól jön, ha van egy kis segítség.

Főleg a kisebb autókkal válik könnyűvé a parkolás, hiszen nem igényelnek széles és hosszú helyet. A nagyobb gépjárműveknél már igazán hasznossá válik némi segítség, hogy a másik autó ne sérüljön. Városban sűrűn előfordul, hogy kis helyre kell bepasszírozni az autóját. Ilyenkor jól jön, ha van egy kis segítség. A tolatókamera és a tolatóradar igazán nagy segítségnek számítanak.

Amennyiben Ön is úgy gondolja, hogy szüksége van erre, akkor mindenképpen látogasson el a traffipaxbolt.hu webáruházba! Az oldalon sokféle terméket megtalálhat, igen jó áron. Hiába vezet jól és szerzett már sokéves tapasztalatot, rendkívül gyakran előfordul, hogy olyan kicsi a hely, ahová az autóját be kell parkolni, hogy még a legjobb sofőrök is csak nagyon nehezen tudnák megoldani. A tolatókamera 7”-os monitorral és távirányítóval remek áron vásárolható meg az online áruházból.

Tovább

A páramentesítő készülék mindenhol hatásos

Páramentesítő készülék

A téli időszakban gyakori jelenség a pára lecsapódása az ablakon. Ebben az esetben gyakran találhatunk felgyűlt vizet az ablakkeret aljában. A hideg időjárás a falakra is hatással van, mivel kívülről hideg levegő éri azokat, a falak vizessé válhatnak. Bárhol legyen rá szüksége, a páramentesítő készülék bármilyen helyiségben eredményesen működik. Teljesen mindegy, hogy az otthonában, a pincében vagy az irodában van rá igény, mivel könnyen szállíthatóak és bárhová elhelyezhetőek.

Tovább

Samsung J320 verhetetlen áron

Ha nincs szükségünk egy csúcskategóriás mobilra, ám mégis szeretnénk egy megbízható eszközt, akkor jó helyen járunk. A Samsung J320 páratlanul ötvözi mindazt, amire a legtöbb embernek szüksége van.

Nem túl hivalkodó, de annál jobban teljesít. Az alapfunkciókat tökéletesen ellátja. Kapott egy átlagon felüli kamerát, a Samsungtól megszokott gyönyörű kijelzőt és az akkumulátoridőre sem lehet panaszunk. A gyengébb hardver sokkal lassabban szívja el az akku energiáját. Az olyan alkalmazások, amit a legtöbb ember mindennap használ, mint a Facebook, Youtube, Email, tökéletesen és zökkenőmentesen futnak.

Tovább

Laptop webáruház bőséges kínálattal

Laptop webáruház

A modern mindennapokban, már csak akkor tudunk érvényesülni, ha rendelkezésünkre áll egy olyan számítástechnikai eszköz, amivel kényelmesen csatlakozni tudunk a világhálóhoz. Szinte már minden online történik, ezért legyünk erre különös tekintettel és amennyiben követni akarjuk az eseményeket, akkor nem árt több időt is eltölteni a számítógép előtt. A kiváló rendszerű készülék kiválasztásában a laptop webáruház lesz a segítségünkre.

Tovább

Női téli sapka vidám mintákkal

Női téli sapka

A nők hajlandóak a szépség és a divat oltárán sok mindent feláldozni. Sokan még a leghidegebb téli napon is képesek inkább a női téli sapka nélkül elindulni, mivel sokszor nem találják azt a modellt, amelyiket hajlandóak lennének viselni. Érdemes jobban körülnézniük, akár az interneten is, hiszen nem ritkán találni itt gyönyörű ruhákat és kiegészítőket, remek áron. Ha rákeresünk a robin-ruth.hu webáruházra, erről tökéletesen meggyőződhetünk.

Tovább

Megszüntetik a vasalás szükségességét az új gőzfunkciós mosógépek?

Új, gőzfunkciós mosógépek

A modern technológia már minden termékfejlesztésben jelen van, hiszen évről-évre jelennek meg új és energia-hatékony megoldások. Az új, gőzfunkciós mosógépek igazán modern árucikkeknek számítanak, amelyek hosszú élettartammal bírnak. A markabolt.hu weboldalon lévő AEG L8FEC49S elöltöltős mosógép különleges gőzfunkcióval van ellátva. A gőzfunkció tulajdonképpen hasonlít a ruhák fertőtlenítéséhez, amivel ki lehet egészíteni a mosást. Biztosan Ön is észrevette már, amikor mosás után a ruhák gyűröttek maradtak.

Ezt egyszerűen ki lehet küszöbölni az új, gőzfunkciós mosógépek használatával. A gőz felhasználásának különböző előnyei vannak a mosási fázisokban. Három mosási fázisról beszélhetünk, amelyek közül az első az előmosás. Ha ekkor már be van állítva a gőzfunkció, akkor jobban fellazítja a ruhák szövetei között megbújó szennyeződéseket és elősegíti a tisztítási folyamatot. A főmosási szakaszban a gőz a mosószer oldásában és hatékonyságában játszik szerepet.

Tovább

A Sencor hajszárító többféle típusa

Sencor hajszárító

A tökéletes megjelenés érdekében, a hajunk ápolása nagyon fontos, elengedhetetlen. Ehhez a folyamathoz pedig nem lehet nélkülözni a hajszárítót sem. Amikor vásárolunk, érdemes a legjobb minőségűt megvenni, amilyen például a Sencor hajszárító.

Több színben és modellben kapható ez a termék a homex.hu webáruházban, tehát innen érdemes beszerezni ezt a fontos kelléket. A készleten megtalálható a piros színű Sencor hajszárító, ami 2 sebességfokozaton működik, 3 különféle hőmérsékletre lehet szabályozni, valamint levegőszűkítővel, hideg levegő gombbal, akasztófüllel és gumírozott fogantyúval.

Tovább