A távkapcsolóval egyszerűbb az élet

Távkapcsoló

Ha a legnagyobb technikai találmányokra gondolunk, mindenkinek más jut az eszébe. A távkapcsoló lehet elsőre nem ugrik be senkinek, mint zseniális, a hétköznapokat megkönnyítő találmány, pedig akár ez is lehetne. Képzeljük el napjaink automatizált világát nélküle! Ugye, hogy milyen furcsa lenne?

Ma már bele sem tudnánk gondolni abba, hogy a kedvenc fotelünkből vagy az ágyunkból kibújjunk minden csatornaváltás vagy hangosítás alkalmával. Roppant bosszantó lenne és macerás. A klíma általában nem szemmagasságban helyezkedik el, hanem jóval feljebb.

Tovább

A páramentesítés egészségügyi szempontból szükséges

Páramentesítés

A pára elég sok fejtörést okozhat, viszont ezzel sokan csak akkor foglalkoznak, ha már kialakult a baj. A páramentesítés természetes, házi praktikákkal is elérhető, valamint arra megfelelő termékkel. Mindenképp nagyon fontos feladat, mivel ha nem foglalkozik vele, akkor előbb-utóbb penészfoltok megjelenését eredményezi, ami komoly egészségügyi panaszokat okozhat, többek között allergiát, légúti megbetegedéseket és asztmát. Ez a túl párás levegőben egyébként érezhető is lesz.

Tovább

A szauna jó hatással van a szervezetre

Szauna

Nemcsak a légzőszervre van jó hatása, hanem az egész testre, mivel méregtelenítés céljából is kiváló. A szauna akkor a legideálisabb, ha 60–100 Celsius-fok közötti hőmérsékletű. A páratartalmat a szellőztetéssel és a víz kövekre való locsolásával tudja szabályozni. A tevékenység elvégzése előtt le kell zuhanyoznia, így testét felfrissítheti, majd a berendezés padján el kell helyezkedni. 15-20 percet javasolnak egyhuzamban bent tölteni, mivel a meleg hatására izzadni kezd, így jobb, ha a méreganyagoktól végleg megszabadul.

Tovább

Rezsó hobbi házakba

Rezsó

A kisebb méretű hobbi házakba is elkél a kényelem, amely könnyebbé teszi az ott töltött napokat. Ha Ön is most vásárolt meg egy hobbi telket, és tervez rá egy új házat, akkor elég csak a vizet és a villanyt bevezetnie. A rezsó ugyanis mindenféle lakásba beszerelhető, ráadásul hivatásos szerelő sem kell hozzá. A meleget.hu webshopban lévő Teka EM 30 2P típusú rezsó vagy elektromos főzőlap, egy kisebb és egy nagyobb méretű edény melegítését teszi lehetővé.

Tovább

A páramentesítő küzd a penész ellen

Páramentesítő

Ez egy olyan elektromos vagy egyéb módon működő háztartási, esetleg ipari berendezés, aminek legfőbb célja, hogy a levegő nedvességtartalmát csökkentse. A páramentesítő kiüríthető tartállyal rendelkezik, ráadásul könnyedén csatlakoztatható a szennyvízhálózathoz is. Elektronikus szabályzórendszerrel, porszűrővel, hőcserélővel, illetve ventilátorral van ellátva. A ventilátor a nedves levegőt szívja be és továbbítja a hőcserélő rendszerbe.

Tovább

3 részes ágyneműhuzat minden korosztálynak

3 részes ágyneműhuzat

Az efféle termékek kiválasztásánál fontos szempont az, hogy milyen anyagból készültek. A műszálas típusok nem a legjobbak, ezzel szemben a pamut ideális választás, de ha az eleganciát részesíti előnyben, akkor a pamutszatén ajánlott. A 3 részes ágyneműhuzat az egyszerűség kedvelőinek is kifejezetten előnyös lehet.

Az egyszínű vagy diszkrét virágmintás darab javasolt, de egészen mély árnyalatok és feltűnő minták mellett is lehet dönteni. Az exkluzív, hímzett kellékek segítségével azonnal különleges hangulatot varázsolhat a hálószobába, de ezek a típusok egyébként ajándékba is kitűnő választásnak bizonyulnak.

Tovább

A Skagen férfi óra határozott megjelenése

Eredeti dán minőség

Minőséget fogunk kapni kedvező áron, hogyha ezt a dán remekművet választjuk. A Skagen férfi óra visszafogott eleganciája semmihez sem fogható. Vékony óratok és elegáns fémszövésű milanéz szíj jellemzi, mindezek mellett pedig, kedvező áron lehet hozzájutni.

Biztosak lehetünk benne, hogy szinte egy egész életen át el fog minket mindenhová kísérni, ahol viselni szeretnénk. A Skagen férfi óra a céltudatos férfiak választása. A letisztultságával és a természetes színvilágával határozottságot fejez ki.

Tovább

Ezek most a legjobban fogyó videókártyák

Népszerű videokártyák

Videokártyák nélkül nem nézhetnénk filmeket, nem játszhatnánk videojátékokat, és szinte semmilyen feladatot nem végezhetnénk el a számítógépünk segítségével, amit ma ellehet. Hogy miért? Mert a videokártya az a része a számítógép rendszerének, ami felfogja és közvetíti az a számítógép „agyától” kapott jeleket, és látható jelekké alakítja át azokat, amit a képernyőn jelenít meg.

Ennek köszönhetően használhatjuk egy csomó mindenre számítógépeinket, laptopjainkat, tabletjeinket és okostelefonjainkat. Természetesen ennek eredményeképpen lehet videojátékozni is, amiben sokan lelik örömüket. Magától értetődik, hogy minél performánsabb a videokártyánk, annál jobb játékokat tud meghajtani a konzolunk vagy a számítógépünk.

Tovább

Fa nyúlház, a kis bundások elsőrangú menedéke

Nyúlház

Modern világunk mellőzhetetlen velejárója az otthonaink felszerelésének, berendezésének, illetve külalakjának folyamatos korszerűsítése, a fokozott kényelem, valamint a magasabb életminőség elérése érdekében.

Ez a modernizálás kis kedvenceink élőhelyére is kiterjed, ennek megfelelően áruházunk kortárs nyúlház modelljei minden szükségletet kielégítő darabok, amelyek megteremtik az oltalmat és kényelmet nyújtó lakás örömét.

Tovább

Babzsákfotel házilag is könnyen készíthető

Mintás babzsákok

Művész hajlamú barátainak mindig érdemes olyan ajándékot vásárolni, ami alkotásra készteti őket. Ezért számunkra a babzsákfotel házilag elkészítése biztos nemcsak kihívást, de örömteli időtöltést is jelentene.

Egyrészt már maga a munkafolyamat miatt is megéri valakit egy ilyen csomaggal meglepni, másrészt a végeredmény is roppant kecsegtető. A későbbiekben, az ilyen kényelmes fotelben ülve, még inkább fogja az illető élvezni az egyéb teendőit is.

Tovább