A Diadora cipő előnyös tulajdonságai

Kiváló munkavédelmi lábbeli

Minőségi munkához minőségi felszerelés és persze szakértelem szükséges. A Diadora cipő minden tekintetben megfelel a munkavédelmi követelményeknek. A csúszásgátló technológiával ellátott talpnak hála, stabil tapadást biztosít a nedves, síkos környezetben is.

Továbbá, a vizet sem engedi át, a vízlepergető borításának köszönhetően. A talp kialakítása rendkívül fontos, hiszen ellenállónak kell lennie a hegyes tárgyakkal szemben, nehogy valami véletlenül átszúrja, mert akkor komoly sérülésekkel kell számolni.

Ezt egyes Diadora cipő modelleknél egy acél talpátszúrás-biztos betéttel oldották meg. A gyártó arra is gondolt, hogy ügyesen megoldja ezeknek a cipőknek a szellőzését. Ezért egy olyan rendszert alakított ki, amelyik kintről nem enged semmilyen folyadékot beszivárogni, azonban a láb mégis megfelelően szellőzik.

Ennek köszönhetően, a Diadora cipő viselete több óra után sem lesz kényelmetlen. Hiszen egy kényelmetlen cipőben hamarabb elfáradunk és nem tudunk eredményesen a feladatunkra koncentrálni. Még a gombás fertőzés veszélye sem áll fent, az antibakteriális talpbetét miatt.