csempeszintező

Egyszerűen alkalmazható csempeszintező megoldások

Az eredményes hidegburkolás, a megrendelő mellett, a szakembereknek ugyanolyan jelentőséggel bír. Tévedés azt hinni, hogy egy mesterember nem hibázhat, de szerencsére vannak olyan megoldások, amikkel tovább finomíthatja a technikáját. A professzionális csempeszintező megoldások révén, azon túl, hogy kiváló lesz az eredmény, még az időfaktor is csökkenthető a kivitelezés során. Természetesen, mint mindennek, úgy ennek szintén megvan a saját menete. Mivel alapvetően többféle csempeszintező közül lehet választani, így minden esetben érdemes megtalálni azt, amelyikkel valaki jól tud dolgozni.

A piacon nem véletlenül nagyon keresettek az ékes kivitelek, amilyen a nagy TLS-PRO csempeszintező rendszer. A talpakból és ékekből, valamint egy speciális fogóból álló csomagok egyszerűen megrendelhetőek, egyenesen a gyártótól, kedvező ár-érték arányon. A termékekkel konstruktívan lehet dolgozni, így a kivitelezés menete nem fog gondot jelenteni, még a szakmában kezdőknek sem. Tapasztalja meg a gyors és egyben kiváló burkolás menetét, ennyire egyszerűen!

Milyen további lapszintező típusok állnak rendelkezésre?

Az ékes kivitelek mellett, még választhatóak olyan kivételes kategóriák, mint a csavaros és többször felhasználható lapszintező megoldások. Anyagukban ugyanolyan magas minőséget képviselnek, de többnyire kisebb ezek után az igény, mert valamivel nehezebb velük dolgozni. Ezt ugyanakkor a tapasztalat határozza meg. Vannak mesteremberek, akik kimondottan kedvelik a TLS-TORNADO és TLS-HURRICANE lapszintező eszközöket. Ezek ugyanúgy egy talprészből állnak, csak a felső fül helyett, egy csigás szár magasodik a lapok fölé, amire a fejet kell rácsavarni.

Ami nagy előnyük, hogy mindenféle szerszám nélkül alkalmazhatóak, de érzéssel kell velük bánni, mert a túlhúzására minden esély megvan. Hasonló elven működnek a TLS-PROPELLER lapszintező elemek, csak a talpakat egy vékony fém szár helyettesíti és a csavarható rész ehhez kapcsolódik, amit szorítani és lazítani egyaránt lehet. Válasszon egy kategóriát, tesztelje le és aknázza ki a professzionális csempézés lehetőségeit!