Miért szeretik ilyen sokan ezt az olasz fagyi nagykert?

Hisztéria olasz fagyi nagyker
Hisztéria olasz fagyi nagyker

Minden cukrászda, étterem, kávézó tulajdonosa arra törekszik, hogy a lehető legízletesebb finomságokat kínálja a vendégeinek. A Hisztéria fagylaltok nagyon sok vendéglátóhelyen megtalálhatóak, hiszen ettől a családi manufaktúrától rengeteg vendéglátó rendel. Több mindennek is köszönheti a népszerűségét a Hisztéria olasz fagyi nagyker. A termék sikerének titka a kifogástalan minőség és a reprezentativitás. Kiváló alapanyagokból, innovatív gépparkkal készülnek a Hisztéria fagylaltok, számtalan ízesítésben.

A cég nem pusztán a remek finomságot kínálja a partnereinek, de segít abban is, hogy a kiszállítást követően, optimális körülmények között tárolhassák azokat. Alapfeltétel, hogy a fagylaltok megfelelő hűtővitrinbe kerüljenek. Tehát, ha a viszonteladó igényli és a hely feltételei is adottak, akkor a kész fagylaltok mellé biztosítanak az általuk használt hűtőpulttal és háttérfagyasztóval megegyező készülékeket, hogy abból értékesíthesse az ínyencségeket. Lehetőséget kínálnak arra is, hogy a leendő megrendelők megkóstolják a fagylaltokat.

Az év bármelyik szakában és napján garantálják a kifogástalan minőségből eredő élményt, vagyis a manufaktúra fagylaltjai önmagukért beszélnek. Nemzetközi viszonylatban is kifejezetten időállónak számítanak a főzött fagylaltok, természetesen a megfelelő körülmények között. Ideális feltételek mellett 60 napos szavatossággal bírnak és miután a pultba kerülnek, 8 napon át árusíthatóak. Az olasz hagyományoknak megfelelően, a fagylaltokat pozzetti vitrinben tárolják, ami egy olyan süllyesztett körtégely, amiben a fagylalt nem érintkezik levegővel.

Ennek köszönhetően, az időjárás semmilyen hatással nem lehet a finomságok minőségére. Kifagyasztás során, a Cattabriga cég Effe modelljét használják, ami a hagyományos -40 fok helyett -20 Celsius-fokra hűti le a fagylaltokat. Nos, ez a megszokottnál krémesebb állag titka. A gyártók a részletekre is odafigyelnek, ezért a megrendelőiknek azt ajánlják, hogy a Hisztéria fagylalt értékesítésének esetében csempésszenek a kínálatba egy kis olaszos vonalat is.