mágnestáblák

Sokféleképpen használhatjuk a mágnestáblákat

Szeretne képeket, jegyzeteket és üzeneteket elhelyezni jól látható helyen? Akkor a mágnesestáblák jelentik a megfelelő választást Önnek. Ezeket az iroda bármelyik helyiségében használhatja. Díszítse a munkahelyét fotókkal, amiket mágnesekkel a táblára illeszthet!

Tűzze ki a teendők listáját! Hagyjon üzeneteket a kollégáinak! Ragasszon matricákat és időpont emlékeztetőket, hogy soha ne felejtsen el semmit! A mágnesekkel való rögzítéssel mindig egyedileg alakíthatja ki a mágnestáblák tartalmát.

Egyes termékekre szárazon törölhető filctollal is lehet írni. Az íráshoz speciális, megfelelő jelöléssel ellátott filctollakat kell használni. Amennyiben nem a mágnestáblákra való íráshoz tervezett filceket használ, akkor az írásfelület károsodhat.

A táblákat speciális szivaccsal kell letörölni. Ezek a szivacsok általában mágnesesek és nagyon kényelmesen alkalmazhatóak. A filctollakkal való írásra szolgáló, kopásálló bevonattal ellátott mágnestáblák lehetővé teszik a plakátok és jegyzetek rögzítését.