Megszakadhat idén az X Faktorban a pasi győztes széria?

Vajon pasi vagy nő nyeri az idei X Faktort?

Hamarosan itt az X-Faktor fináléja és kiderül, hogy ki lesz idén Magyarország hangja. Az elmúlt években férfiak győzedelmeskedtek, nagy kérdés, hogy idén megszakad-e ez a széria? Az RTL Csillag Születik- és X-Faktor-szériáiban csak férfi győztesek kerültek ki: Utasi Árpi, Tabáni István, Vastag Csaba, László Attila, Kocsis Tibor és Mészáros János Elek, vagyis egytől egyig férfiember. A vélemények szerint Oláh Gergő és Antal Timi között dőlhet el a verseny, de természetesen ez még nem biztos, hiszen mindenben a nézők döntenek és a szavazatok.

Tovább

Oláh Gergő betegen énekelt

Forrás RTL Klub

Nem volt teljesen tökéletes ennek az énekesnek a produkciója sem, hiszen nem tudott megfelelően énekelni, ugyanis beteg volt. Oláh Gergő erőlködött a dallal, hiszen begyulladt a torka, és így nem tudott tökéletes produkciót nyújtani. A második produkciója azonban nagyon jól sikerült, amiért pozitív kritikákat is kapott. A következő adásban is biztosan jól fog teljesíteni majd Oláh Gergő, ahol majd kiderül az, hogy bekerül-e a három legjobb versenyző közé, vagy sem. Természetesen ez is a nézőkön múlik, hiszen az ő szavazatuk fogja eldönteni azt,

Tovább

Milyen előadó Csobot Adél?


Forrás RTL Klub
Biztosan sok embernek szemet szúrt ez a lány, hiszen igazán feltűnő jelenség. Minden héten jó produkciót láthatunk tőle, hiszen Csobot Adél kiváló versenyző. Kétségtelen tény, hogy ez a versenyző minden héten olyan előadást nyújt, amivel a nézők is elégedettek, hiszen eddig mindig elég szavazatot kapott a verseny során. Így a lánynak még egyszer sem kellett párbajoznia sem. A műsor nyomon követése során észrevehetjük azt, hogy a lány igazán jó produkciókat nyújt, és mindig megmutatja azt, hogy milyen tehetséges. A zsűri mindig elégedett a lány teljesítményével, azonban néha egy-két tanácsot is szoktak adni neki, mint például azt is,

Tovább

Pozitív kritikák Szabó Dávidnak

Forrás RTL Klub

Az utóbbi adásban sok pozitív kritikát kapott ez a versenyző is, hiszen igazán jó előadást nyújtott, amiért meg is érdemelte a sok jó kritikát. Szabó Dávid elégedett lehet, hiszen a mentorok és a nézők is azok. Hétről hétre láthatjuk, ahogy a fiú egyre jobb teljesítményt nyújt. Biztosan hasznára van a színpadra lépésnél a sok színházi tapasztalat is. Természetesen ez a tapasztalat hátrány is lehet, hiszen itt nem egy karaktert kell eljátszania, hanem saját megát kell megmutatnia. Úgy tűnik, hogy a fiú jól veszi az akadályokat,

Tovább

A Like X-Faktor utolsó csapata


Forrás RTL Klub

Sokan láthatták már azt, hogy ez az utolsó csapat a versenyben, hiszen a többieknek búcsúzniuk kellett. A Like X-Faktor műsorában még mindig látható, így érdemes megnézni a műsort. Kétségtelen tény, hogy ezek a lányok is mindig jó produkciót nyújtanak, és mindig elégedettek velük a mentorok, de természetesen ők is kapnak néha negatív kritikákat. Kétségtelen tény, hogy ennek a csapatnak is sok rajonjóga van, hiszen a következő adásban is láthatjuk majd őket, mert továbbjutottak a következő adásba is.

Tovább

Lass Bea elsírta magát

Forrás RTL Klub

Biztosan sok néző látta azt, hogy ez a versenyző megkönnyezte az értékelést, hiszen a mentorok szájából nem csak pozitív kritikákat hallhatott. Lass Bea így hamar távozott a színpadról. Természetesen a saját mentora megdicsérte a lány hangját és külsejét is. A többi mentor szerint azonban nem volt tökéletes a produkció. Felsoroltak egy-két olyan kritikát, ami a versenyzőt gyengéden érintette, hiszen pont attól félt, hogy egyszer majd ezeket fogja hallani.

Tovább

Előrébb jutott a Spirit


Forrás RTL Klub

Kétségtelen tény, hogy előrébb jutott a csapat, hiszen a következő, azaz a harmadik döntőben is láthatjuk őket, amikor kiderül, hogy ki is lesz az a kilenc ember, aki bejut a negyedik döntőbe. A Spirit beljebb van a céljához, hiszen megint bejutottak a következő adásba. Minden héten nagy teher van a versenyzőkön, hiszen sosem tudhatják, hogy mikor lesz kevés az a szavazat, amit rájuk küldenek, és mikor gondolják majd úgy a zsűritagok, hogy az adott versenyzőnek kell hazamennie.

Tovább

Miért különleges az xfactor?

Forrás RTL Klub

Azon emberek számára, akik szeretik az ilyen tehetségkutatókat biztosan különleges ez a műsor is, hiszen igazán jó énekeseket ismerhetünk meg bennük, akik közül sajnos minden héten elveszítünk egyet. Az xfactor versenyzői fogyatkoznak hétről hétre, hiszen nem mindenki folytathatja a versenyt. Az előadások végén leállítják a szavazást a szerkesztők és ott kiderül, hogy ki az a két versenyző, aki a legkevesebb szavazatot kapta. Ezután nekik párbajozniuk kell, külön-külön el kell énekelniük egy a mentoruk segítségével választott dalt, ami alapján, és természetesen a többi produkció alapján is döntenek majd a mentorok.

Tovább

Egyre izgalmasabb az x faktor

Forrás RTL Klub

Ahogy nyomon követjük ennek a műsornak a menetét, azt láthatjuk, hogy egyre izgalmasabb lesz, hiszen mindig új tehetségeket láthatunk, akik biztosan sikeresek lesznek. Az x faktor zenés műsor, amiben új és új produkciókat láthatunk a különböző versenyzőktől. Véleményünk szerint minden héten jó előadásokat lehet látni. A versenyzők mindig új témában énekelnek, így mindig élvezetes a műsor, valamint azt is megtudhatjuk, hogy melyik stílus áll közelebb az énekesekhez.

Tovább

Mikor láthatóak az x faktor énekesei a tévéműsorban a nézők számára?

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ez a műsor már harmadik éve tart, és minden évben igazán jó énekesek szerepelnek benne. Az egyik tévéműsorban az x faktor szombatonként látható. Jelenleg még a válogatások folynak, amelyek során kiválasztják a tehetségeket. Ez után a kiválasztott tehetségek közül kiválasztanak tizenkét versenyzőt, akik bekerülnek az élő adásba. Itt minden versenyző előad egy dalt, és a nézők döntenek a sorukról. Ők döntik el a szavazataikkal, hogy ki juthat tovább, és ki nem.

Tovább