Miért szeretik ilyen sokan ezt az olasz fagyi nagykert?

Hisztéria olasz fagyi nagyker
Hisztéria olasz fagyi nagyker

Minden cukrászda, étterem, kávézó tulajdonosa arra törekszik, hogy a lehető legízletesebb finomságokat kínálja a vendégeinek. A Hisztéria fagylaltok nagyon sok vendéglátóhelyen megtalálhatóak, hiszen ettől a családi manufaktúrától rengeteg vendéglátó rendel. Több mindennek is köszönheti a népszerűségét a Hisztéria olasz fagyi nagyker. A termék sikerének titka a kifogástalan minőség és a reprezentativitás. Kiváló alapanyagokból, innovatív gépparkkal készülnek a Hisztéria fagylaltok, számtalan ízesítésben.

A cég nem pusztán a remek finomságot kínálja a partnereinek, de segít abban is, hogy a kiszállítást követően, optimális körülmények között tárolhassák azokat. Alapfeltétel, hogy a fagylaltok megfelelő hűtővitrinbe kerüljenek. Tehát, ha a viszonteladó igényli és a hely feltételei is adottak, akkor a kész fagylaltok mellé biztosítanak az általuk használt hűtőpulttal és háttérfagyasztóval megegyező készülékeket, hogy abból értékesíthesse az ínyencségeket. Lehetőséget kínálnak arra is, hogy a leendő megrendelők megkóstolják a fagylaltokat.

Tovább

Különleges és egészséges az olivaolaj

A tradicionális olivaolaj

Ha a tradicionális olasz konyháról van szó, létezik egy alapanyag, amit sosem szabad kifelejteni egy séfnek vagy szakácsnak, aki teljes mértékben szeretné visszaadni a mindenki számár kedvelt ízeket, legyen szó bármilyen ételről is. Az olivaolaj a tradicionális jelleget kétségtelenül megtestesíti.

Ez már az ókorban is nagyra tartott terméknek számított, hiszen Homérosz is pozitívan vélekedett róla, ugyanis a történész úgy tartotta, hogy olivaolaj nem más, mint folyékony arany.

Tovább

Főfogásnak is kitűnő a rablóhús hagymás tört krumplival

Rablóhús hagymás tört krumplival
Rablóhús hagymás tört krumplival

Előfordult már biztosan minden háziasszonnyal, hogy gyorsan „össze kellett dobnia” valami finom ebédet, főételt. A lényeg ilyenkor az volt, hogy hamar elkészüljön és nagyon ízletes is legyen, főleg ha rég nem látott barátaink toppantak be váratlanul. Ilyen alkalomra, de nem csak, nagyszerű választás a rablóhús hagymás tört krumplival. Ez a fogás, amely tökéletesen megállja a helyét főételként is, biztosan ízleni fog mindenkinek.

Tovább

Különleges ízzel rendelkezik az áfonya

Áfonya
Áfonya

Sokat gondolkodott már azon, hogy miként tudná kissé megfűszerezni az ünnepi lakomát? Családja kedveli a különleges, ínyenc ízeket, ezért Ön is szeret kísérletezni a különböző alapanyagokkal? Próbálja ki az áfonya aromáját is, hiszen ez is egy igazán páratlan ízt kölcsönözhet az ételeknek. Változatos és pikáns íze nemcsak utánozhatatlanul egyedi, de az egészségre is igazán jótékony hatással bír. Az áfonya alapanyagú ételek, szörpök, lekvárok és egyéb készítmények hozzásegítik Önt és családját ahhoz,

Tovább

Fürdésre és tisztálkodásra ajánlott készítmények

Biokedvenc.hu - BIO ételek
Biokedvenc.hu – BIO ételek

Testünk külső ápolása rendkívül fontos feladat. Egy hosszú nap folyamán számos szennyeződés megtapad a bőrünkön, amit hatékonyan kell eltávolítanunk bőrünkről. A Biokedvenc.hu kiváló készítményeket kínál tisztálkodásra és fürdésre is. Azonban ezek a készítmények nemcsak a tisztálkodást szolgálják, hanem jótékonyan hatnak a szervezet egyes részeire is. A Thetis Sós Tusfürdő Zöld- Mentás változatban, jó hatással van az ízületi és a mozgásszervi panaszokra is.

Tovább

A paleo recept egyszerű finomsága

paleo recept
paleo recept

Ételeink az utóbbi évszázadban nagyon megváltoztak és nem mondhatóak megfelelőnek, erre egyre több ember kezd rájönni. A paleo recept nagy kavalkádjában mindenki megtalálja azokat a fogásokat, amelyekkel az egész családot elkápráztathatja. Egészséges és egyszerű ételek, amely a leginkább jellemző a paleo étrendre, hiszen nem az a fontos, hogy a lehető legtöbb alapanyagot használjuk fel egy recept elkészítésében, hanem, hogy finom és egészséges ételt kapjunk. Kiváló paleo recept, amely alapján a kezdők is egyszerűen elkészíthetik,

Tovább

Mala Garden, a balatonparti étterem

balatonparti étterem
balatonparti étterem

A Mala Garden étterem Siófok legszebb helyén fekszik. Könnyen megközelíthető és nagyon népszerű helynek számít. Sokan járnak ide. Éppen ezért, az étterem vezetői előjegyzéseket tartanak az asztalok foglalására. Már nemcsak hagyományos telefonon lehet megkeresni őket, hanem az online asztalfoglalás lehetősége is adott. A Mala Garden balatonparti étterem weboldalára kattintva, kényelmesen és pillanatok alatt ki lehet tölteni a foglalási űrlapot. Meg kell adni a pontos dátumot, kívánt időpontot.

Tovább

Nehezek általában a laktózmentes receptek?

Laktózmentes receptek
Laktózmentes receptek

Számos receptet ismerhetünk, amelyeket bármikor el is készíthetünk. Azonban nem mindenki tudja megenni azokat az ételeket, amiket elkészítünk, hiszen lehet, hogy valamilyen ételallergiája van. A laktózmentes receptek szükségesek lehetnek azoknak az embereknek, akik nem ehetnek ilyen terméket. Ezek a sütemények, és ételek is finomak, hiszen annak ellenére, hogy nincs, bennük laktóz, még igazán ízletesek. Kétségtelen tény, hogy számos ilyen receptet is találhatunk manapság, és ezért fontos az, hogy ezeket is megnézzük, és elkészítsük őket.

Tovább

Okosedény, csak okosan!

Okosedény

Sok leendő háziasszony eltitkolja vőlegénye elől, hogy nem tud főzni. Inkább drágán rendel egy étteremből vacsorát és feltálalja sajátjaként. Ilyen kínos helyzeteket is hivatott elkerülni az okosedény. Ma már nem kell főzni tudni, hogy otthon főzzön, mert az okosedény megfőzi a legfinomabb ételeket is ön helyett. Minden hozzávalót bele kell rakni, beprogramozni, és az edény főz, kavar és amikor kész van az étel, leáll. Elfeledheti a kellemetlen égett edényeket, amelyeket alig lehet elmosni vagy az erős szagokat a lakásban is.

Tovább

www.jolkifoztem.hu, finom lencsefőzelék mindenkinek

Lencsefőzelék

Mindenkinek megvannak a kedvenc ételei, receptjei, de kell a változatosság, így sokmindent ki kell próbáljunk, amelyek minden bizonnyal sikert fognak aratni. A www.jolkifoztem.hu oldalon lévő lencsefőzelék kavalkádban mindenki megtalálja azokat az ízeket, amelyek a gyerekkorára emlékeztetik s ma is szívesen megkóstolná őket. Nem kell ezekért vagyonokat otthagynunk az üzletben és ebben a nehéz anyagi helyzetben bizony ez sem utolsó szempont.

Tovább