Fekvőtámasz keret az erőnléti edzéshez

fekvőtámasz keret
Fekvőtámasz keret

Szeretnéd megerősíteni a vállaidat? Akkor erre a célra tökéletes segítséged lesz a fekvőtámasz keret, ami nemcsak az izomerő, hanem az állóképesség javulását is elősegíti. Rendszeres használatával új gyakorlatokat tanulhatsz és felkészülhetsz az eredményes edzésre. A fekvőtámasz az egyik legalapvetőbb gyakorlat. Bár sokan már évek óta csinálják, jelentős részük helytelenül végzi.

Tovább

Hogyan segíti a méhpempő a fogantatást?

Méhpempő
Méhpempő
A fogantatás témaköre sokszor korántsem olyan egyszerű kérdés és sajnos rengeteg pár sokáig küzd vele eredménytelenül. A méhpempő jelentős segítség lehet, ugyanis az egyik jótékony hatása, hogy pontosan olyan hormont képes előállítani, amilyenre az emberi szervezetnek éppen szüksége van, így elősegítheti a teherbeesést. De miből áll pontosan a tiszta méhpempő? Ez a méhek garatmirigy váladéka, ami a természetben egyedülálló összetétellel rendelkezik és a tudósoknak máig nem sikerült az összes összetevőjét azonosítani.

Tovább

Enyhíti a fájdalmat a zöldkagyló

Enyhíti a fájdalmat a zöldkagyló
Enyhíti a fájdalmat a zöldkagyló
A Seatone zöldkagyló kivonat egy magas hatóanyagot tartalmazó készítménynek tekinthető. Porckopásra, ízületi gyulladásra tökéletes megoldást kínál. A szövetek rugalmassága a kor előrehaladásával csökken, a zöldkagyló kapszula ezzel szemben felveszi a küzdelmet és segít helyreállítani az egyensúlyt. Enyhíti a fájdalmat. Glükozamin tartalma kimagasló. Az Új-zélandi zöldkagyló kovasav tartalma a csontokat erősíti, de regenerálja a porcokat is. Felnőtteknek, idősebbeknek és gyermekeknek egyaránt adható.

Tovább

Sokoldalúan felhasználható erőkeret

Erőkeret

Az egészségbe fektetni nagyon megtérülő dolog, ezért mindig tartsuk ezt szem előtt, amikor úgy döntünk, hogy eljött az ideje kicsit összeszedni magunkat. A test könnyen elhagyhatja magát, de a kellő akarattal kipótolhatjuk a lelkesedést és visszanyerhetjük az alapformánkat. A feladatot támogatni fogja a megfelelő erőkeret, aminek jóvoltából számos edzésgyakorlatot hajthatunk végre.

Tovább

Változókorban is válassza a magán nőgyógyászati rendelést!

Magán nőgyógyászati rendelő

A változókorba belépve sok hölgy gondolja úgy, hogy már nem szükséges meglátogatnia a nőorvost, de ez egyáltalán nem igaz. Amennyiben egy olyan magán nőgyógyászati rendelés meglátogatása mellett dönt, amely kifejezetten felkészült a változókori panaszok kezelésére, gyorsan és röviden tudhatja le az összes látogatást.

A menopauza alatt a menstruáció ugyan megszűnik, ellenben sok más megjelenő tünet jelentkezhet helyette és sajnos a daganatos megbetegedéseknek is nagyobb az esélye innentől kezdve.

Tovább

Teljes védelem spirulinával

Spirulina
Spirulina
Az édesvízi algák kivonatát tartalmazó készítmények népszerűsége napról napra nő. Nem is meglepő, hiszen a spirulina alga egy multivitamin bomba, ami a szervezetünket nélkülözhetetlen tápanyagokkal képes ellátni, valamint megkötni a benne lévő méreganyagokat. A spirulina tulajdonképpen egy probiotikum is, ami más hasonló készítmények hatását képes növelni. Rendkívül magas tápértékkel bír, klorofill tartalma a szervezet lúgosításában nagyon fontos. Az egyik legmagasabb növényi fehérje tartalom jellemzi, tökéletes helyettesítője a húsnak.

Tovább

Menetiránnyal ellentétes gyerekülés

Gyerekülés

Lényeges, hogy a kisgyerekek biztonságban utazhassanak az autóban. Ennek érdekében elengedhetetlen a gyerekülés használata. Az utóbbi években megjelentek olyan modellek is a piacon, amelyek a menetiránynak háttal tehetőek be a kocsiba.

Ez a típus akkor nyújt megfelelő védelmet, ha frontális ütközés történik, hiszen képes jobban elnyelni a keletkezett energiát. Ez a fajta gyerekülés természetesen hátrányokkal is bír. Így kisebb helye van a gyermek lábának, illetve a kilátás megszűnése miatt unatkozhat is.

Tovább

Alacsonyak lettek a fogtömés árak

Megbízható fogklinika

Érdekes, hogy nem egyformán érzékenyek a fogaink. Van, aki alig törődik a fogai ápolásával még sincs semmi gondja ezen a téren, más pedig rengeteget jár fogorvoshoz, mert könnyen tönkremennek a fogai. A legjobb természetesen az lenne, hogyha mindenki rendszeresen járna fogorvoshoz, még akkor is, hogyha nincs problémája, mert így minden gond könnyen megelőzhető.

Akinek már volt lyukas a foga, annak nem lesznek újak a fogtömés árak. A húzásnál még mindig jobb egy tömés, hiszen így megmarad a saját fogunk és nem kell egy újat építenie a fogorvosnak. A tömés fajtája a probléma nagyságától is függ. A fogaink felszínén több helyen alakulhat ki szuvasodás és ha a fogzománc feladta, akkor már nem kell sok, hogy kialakuljanak a lyukak. A fogtömés árakat megtekinthetjük a fogászat11kerület.hu weboldalon, ahol részletesen le van írva, hogy mennyibe kerülnek a különböző tömések és kezelések.

Tovább

Mire szolgál a biorezonancia gép?

Biorezonancia gép

Az egyik leggyakoribb emésztőrendszeri betegség a reflux, ami gyomorégéssel és nyelőcső problémákkal jelentkezik, ezeket a magyar emberek közel fele tapasztalja alkalmanként vagy rendszeresen. Az orvosok által erre a betegségre felírt savlekötő sajnos csak a tüneteket enyhíti, a valódi okokat azonban nem szünteti meg. Ami azt jelenti, hogy a reflux kezelése tulajdonképpen csak félig-meddig történik meg. A kialakulásának oka lehet az alacsony sósavtermelés, valamint az is megtörténhet, hogy kórokozókkal állunk szemben.

A savas gyomortartalom visszaáramlik a garatba és a szájüregbe, ami miatt mellkasi fájdalom, nyelési nehézség, fájdalmas nyelés is jelentkezhet. De émelygés, teltségérzet, puffadás, hányinger is tünete lehet a refluxnak. A gyógyításának az első lépése, hogy pontosan diagnosztizálni kell az okát. Ehhez nagy segítséget nyújt a biorezonancia, amivel kideríthető, hogy milyen baktérium okozza a problémát. Ezután már a reflux kezelése célirányosan elkezdődhet.

Tovább