Gondoltad volna, hogy ilyen esetek miatt is fontos a társasház biztosítás?

társasházi biztosítás
Társasházi biztosítás

A lakástulajdonosokat bármikor érheti kár, így már akkor is érdemes elgondolkodni a lakásbiztosítás megkötésén, ha csak a mostanában lezajlott földrengésekre gondolunk. Társasházak esetében még nagyobb a kárveszély, hiszen a közös helyiségek épségéért is a lakók a felelősek. A társasházi biztosítás fontosságát nem szabad alábecsülni. Egy különálló ház esetében csak a saját területünkért kell felelősséget vállalnunk, azonban a társasházaknál több probléma adódhat.

Ha hótömeg zúdul le a tetőről vagy beszakad, az személyi sérüléseket okozhat, de jelentős kárt tehet a ház előtt parkoló személyautókban is. Ha ilyesmi vagy egyéb gond előfordul, akkor a társasház tulajdonosai, tulajdoni hányaduknak megfelelő mértékben felelősek lehetnek a kárért, azt pedig kötelesek megtéríteni. Az ember nem is gondolná, hogy mennyi kárveszély fenyegethet egy ingatlant. Tulajdonképpen elengedhetetlen volna, hogy minden társasház rendelkezzen biztosítással, ugyanis nemcsak az egyes lakások védelme fontos, de a közös tulajdonban lévő helyiségeké is.

Tovább

Kipróbáltad már ezt a kockázati életbiztosítás kalkulátort?

Grantis kockázati életbiztosítás kalkulátor
Grantis kockázati életbiztosítás kalkulátor

A nyugati életstílus többnyire a hedonista személetet helyei előtérbe és nem szívesen néz szembe olyan jellegű és elkerülhetetlen problémákkal, mint a halál. Ha valami biztos az életben, akkor az, hogy véges és gyakran nem tudni, mikor jön el a nem várt pillanat. A mai gazdaságilag teljesen instabil és kiszámíthatatlan világban ez komoly problémákat tud jelenteni. Egy temetés gyakran súlyos összegeket emészt fel. Szerencsére vannak olyan módok, amelyekkel megoldható az anyagi stabilitás biztosítása, még a szomorú időkben is.

A kockázati életbiztosítás jelentős térítést nyújt, amennyiben bekövetkezne a nem várt esemény a határidő lejárta előtt. Fontos tudni, hogy ez a kötvény nem egyezik meg a megtakarítással egybekötött biztosítással, ugyanis itt a futamidő végén térítésre nincs mód. Ha az ügyfél túléli a szerződés lejártát, akkor szerencsés, de csak ez a tény boldogíthatja, mert anyagi jóvátételt nem fog kapni. Ellenben, haláleset alkalmával már 2 héten belül megtörténik a pontos összeg átutalása, ami azonnal felhasználható ezt követően.

Tovább

Casco biztosítás külföldre – Ezekről érdemes tudnia utazás előtt

Biztoshely
Biztoshely

A CASCO biztosítás adja a gépjármű teljes védelmét, ezért célszerű megfontolni ezt a lehetőséget. Viszonylag egyszerű dolgunk van, ha Magyarországon szeretnénk igénybe venni ezen biztosítási módozat segítségét, viszont az ezzel kapcsolatos szabályok külföldi káresemény bekövetkeztekor nem mindenki előtt egyértelműek. A Biztoshely szerint külföldre utazáshoz nem szükséges külön Casco biztosítást kötni, ha egyébként már korábban megkötötte a biztosítását és külföldön is jogosult a szolgáltatásra.

A CASCO biztosítás általában az európai országokban érvényes, viszont ki kell hangsúlyozni azt is, hogy nincs erre vonatkozó egységes szabályozás. Ennek tulajdoníthatóan, az egyes társaságoknál eltérő lehet a biztosítás területi hatálya. A szerződési feltételekből tájékozódhatunk arról, hogy kiterjed-e az úti célunkat jelentő országra is a biztosításunk. Ha igen, akkor nem szükséges az utazás idejére külön biztosítást kötni.

Tovább

Kötelező biztosítás megtekintése online is

Kötelező biztosítás

Minden fillért meg kell nézzünk, hogy hová is teszünk, mert igen nehéz anyagi helyzetbe kerülünk sok esetben. A kötelező biztosítás kiválasztása egyre nehezebb, mert a piacon nagyon sok biztosító társaság versenyez a kegyeinkért. Ha mindent meg szeretne tudni a rendelkezésre álló lehetőségekről akkor ne habozzon, hanem látogasson el weboldalunkra, mert nem fogja megbánni. Minden egy helyen, amire csak szükségünk lehet, egy weboldal ahol a kötelező biztosítás kalkulátor segítségével minden kis részletet megadhatunk és ezzel együtt megtudhatjuk azt is, hogy milyen kiadásokkal kell számolnunk.

Tovább

Nagyszerű segítség az utasbiztosítás kalkulátor

Utasbiztosítás kalkulátor

Nyaralás előtt érdemes mindenkinek különböző biztosításokat kötni, annak érdekében, hogy a pihenés valóban nyugodt lehessen. Szerencsére napjainkban az internetnek köszönhetően nagyon sok kalkulátor szolgáltatását vehetjük igénybe, amelyek segítenek abban, hogy mindig a legjobb feltételeket kaphassuk. Az utasbiztosítás kalkulátor megfelel mindenkinek, mert könnyen kezelhető hiszen úgy működik, mint a többi ehhez hasonló program.

Tovább

Vételár biztosítás köthet Cascoval.

Casco

Az élet számtalan meglepetést tartogat számunkra, a kellemes mellett néha a kellemetlen helyzetekkel is szembe kell néznünk. Ha elővigyázatosak vagyunk, akkor sok kellemetlen helyzet ellen védekezhetünk hatékonyan. Az autókra köthetünk Casco-t, amely autó lopás, törés és még számtalan esetben nyújt védelmet a megkötött biztosítás típusától függően. Ha nem engedhetjük meg magunknak, anyagi helyzetünk miatt a teljes biztosítást, köthetünk mini Casco-t, amely lényegesen kevesebbe kerül, mint full biztosítást.

Tovább

A lakásbiztosítás a biztonságunk érdekében elengedhetetlen számunkra

Lakásbiztosítás

Elege van abból, hogy minden ügyintézésért órákon át kell autóznia, ami ebben a forgalomban bizony nem kis kihívás. A lakásbiztosítás megkötése nem kell nehézséget jelentsen, mert bárkinek lehetősége van már erre az otthonából is. Ki kell minden ehhez hasonló lehetőséget használni, hogy könnyebbé tegyük a mindennapjainkat. A kalkulátor segítségével pontosan kiszámíthatjuk, hogy mekkora kiadásokkal is kell számolnunk és természetesen azt is, hogy melyik társaságtól kapjuk majd a legjobb feltételeket. Nem csak az árakat, hanem az értékeket is figyelembe kell vennünk, mert természetesen a saját vagyonunkról, a mi életünkről van szó.

Tovább

Nagyszerű kötelező biztosítás, a legjobb ajánlatok

Kötelező biztosítás

Mint minden más esetben a biztosítás kiválasztásánál is nem csak az árakat, hanem az értékeket is figyelembe kell venni, mert természetesen ez a legfontosabb. Biztosak lehetünk abban, hogy ha a megfelelő társaságot választjuk akkor nem lesznek problémáink a jövőben. Mindenkinek megvan a joga és a lehetősége is, hogy kedvére válogasson a kötelező biztosítások közül és be kell lássuk, hogy ez nagyszerű hír. Nem kell egyazon biztosítónál leragadnunk ha vannak dolgok amit egyszerűen nem megfelelőek.

Tovább