A „Csillagok között” az évszázad alkotása lehet

Csillagok között
Csillagok között

A Sci-Fi rajongók örülhetnek, hiszen az idei év bővelkedik remek tudományos-fantasztikus filmekben. Rögtön az év elején láthattuk a mozikban a Csillagok között című remek alkotást. Christopher Nolan ismét zseniálisat alkotott.

A film főhőse a pilótából lett farmer, aki mindent hátrahagy, a családját is beleértve, hogy megmentse az emberiséget a pusztulástól. A Földet ugyanis elháríthatatlan veszély fenyegeti. Az egyetlen megoldás a bolygó elhagyása, ehhez azonban új otthont kell találni.

A tudósok a csillagok között keresnek új otthont az emberek számára, és találnak is egy féregjáratot, mely a galaxis másik végébe vezet. Azonban bátor felfedezőkre van szükség, akik feltérképezik a féregjárat másik oldalát, és lakható bolygót keresnek, amely menedéket nyújthat az embereknek.

A főhős időn és téren átutazva próbál segíteni a túlélésért küzdő embereknek. A Csillagok között című nagy sikerű film a kritikusok megbecsülését is kivívta. Az egyik neves filmkritikus az évszázad leglenyűgözőbb alkotásának titulálta a mozifilmet.