A futóbiciklik a kisgyerekek kedvencei

futóbiciklik
Futóbiciklik

A legtöbb kisgyerek szeretne kerékpározni, de még nem elég nagy hozzá, hogy tudja tekerni a pedált. Igen érdekesek tudnak lenni a futóbiciklik ebben az életkorban, éppen abból kifolyólag, hogy elég csak ráülni az ülésre, megfogni a kormányt és már lehet is lábbal lökdösve haladni vele. A bababike.hu webáruházban megtalálható Chipmunk futóbiciklik ideálisak a különleges formatervezésüknek, a nagy intervallumban állítható ülésmagasságnak és a pehelykönnyű magnéziumváznak köszönhetően.

Használatuk biztonságos és szinte játéknak minősül. Az egyedi kialakítású, korszerű modellek többféle színválasztékban szerezhetőek be, kielégítve ezáltal úgy a kisfiúk, mint a rózsaszínt kedvelő kislányok igényeit.

Mindegyik lekerekített vázformával, bordázott és széles abroncsokkal rendelkezik, emellett az ergonomikus, ívelt ülés biztosítja a hajtás közbeni kényelmet, miközben vízlepergető funkciója is van. A futóbiciklik váza lágytapintású szilikonburkolattal van bevonva, annak érdekében, hogy a kicsik ne tudják megütni magukat.