A Giant elektromos kerékpár túrázáshoz és városban is kiváló

giant elektromos kerékpár
Giant elektromos kerékpár

Amennyiben szeretnéd a családoddal vagy a barátaiddal felfedezni a környéket, esetleg rekreációs célzattal szeretnél kimozdulni a komfortzónádból, ezt megteheted sokféleképpen. Az egyik legkényelmesebb módja ennek az, hogy beszerzed valamelyik Giant elektromos kerékpár modellt.

Ezekből találhatsz kimondottan nőknek vagy férfiaknak tervezett típusokat. Válassz a testalkatodnak leginkább megfelelőt! XS, S, M és L méretekben áll ez a bringa a rendelkezésedre. Mindegyik korszerű trekking Giant elektromos kerékpár 250 W teljesítményű és 50 Nm nyomatékú Sync Drive Core motorral van ellátva, amivel maximum 25 km/h sebességgel haladhatsz, akár nehezebb terepen is, legyen szó aszfaltról vagy földútról.

Teljesen kontroll alatt tarthatod, a Ride Control EVO kijelzőnek köszönhetően. Az ebikeszalon.hu webáruház folyamatosan frissülő kínálatában megtalálhatod a különleges Giant elektromos kerékpár darabjait. A könnyebb választás érdekében, részletesen tudsz tájékozódni az egyes biciklik pontos paramétereivel kapcsolatban.