A teniszkönyök pánt enyhíti az izmok túlterheltségét

Teniszkönyök pánt

A teniszkönyök szó hallatán sokan gondolnak arra, hogy a szóban forgó megbetegedés csak és kizárólag a profi sportolókat érinti. Valóban, a teniszkönyök pánt a sportemberek eszköztárában is megtalálható, de mi, egyszerű átlagemberek is éppen úgy érintettek lehetünk a témában, mint azok, akik napi szinten űzik az említett tevékenységet.

A teniszkönyök névre keresztelt rendellenesség tulajdonképpen mindenkit érinthet, aki a munkája során sokat tartózkodik egy bizonyos ülő pozícióban. Ebből kifolyólag, az irodai munkások jelentős hányadát érinti a probléma, hiszen ők azok a személyek, akik rengeteg időt töltenek bizonyos testhelyzetben.

A teniszkönyök pánt azt a kínzó fájdalmat hivatott orvosolni, ami az elgémberedett, feszült és meghúzódott izmokat sanyargatja, vagyis az ízületek és az izmok túlterhelése, megerőltetése ellen veszi fel a harcot. Az univerzális méretben megrendelhető teniszkönyök pánt a fájdalom enyhítése mellett, a szenzomotoros teljesítmény növelését is szolgálja, illetve célzott kompresszióban részesíti az izomzatot.

Print Friendly, PDF & Email