A tolóablak remek megoldás

A tolóablak helytakarékos
A tolóablak helytakarékos

Nem is olyan ritka dolog, hogy amikor egy új nyílászáró elemet akarunk kiválasztani, akkor helytakarékossági problémákba ütközünk. Szerencsére erre a tolóablak egy remek megoldás lehet. Egy kisebb vagy éppenséggel nem megfelelően berendezett otthon esetében, igazán nagy gondot okozhat az, ha ki akarjuk szellőztetni a helyiséget. A nagyobb méretű ablakok esetében, a nyitás akadályokba futhat.

Az egyre inkább elterjedt buktatós változatok pedig nem minden esetben nyújtatnak elegendő felületet a légcseréhez. A tolóablak kialakítás ilyen esetekben nagyon nyerő. Akár megoldható a függőleges felfelé történő nyitás, de a vízszintes megoldás is létezik. Nem kell aggódnunk azon, hogy nincs kellő hely a nyitásra, mert csupán egy mozdulat az egész és máris áramlik be az ózonban dús friss levegő.

A tolóablak változatok, az interneten keresztül könnyedén megtalálhatóak és akár pár kattintást követően meg is rendelhetjük azokat. Válogassunk kedvünkre és nézzük meg, hogy melyik lenne a legideálisabb a számunkra.

Print Friendly, PDF & Email