Amigurumi fonal készlet ajándéknak is kiváló

amigurumi fonal
Amigurumi fonal

A termék játékfigurák elkészítéséhez nagyszerű választás lesz. Az amigurumi fonal a leggyakrabban 100 % pamutból áll. A tapintása nagyon kellemes és puha. Nem szöszölődik, nem szúr, ezáltal nyugodtan használhatod. Attól sem kell tartanod, hogy irritációt okoz a gyermekednél, hiszen nem tartalmaz az egészségre káros vegyi anyagokat.

Az üzletekben kapható kellékek címkéjén, ha az Öko-Tex kifejezést találod, akkor bátran megvásárolhatod. Ha szeretnél több eltérő színű darabot az alkotásodhoz, akkor szerezd be készlet formájában! Az amigurumi fonal élénk árnyalataival örömmel fogsz dolgozni. A box egyébként eltérő darabszámban van jelen az online áruházakban.

A kínálat bármikor megtekinthető, így az esti órákban is nézelődhetsz. Az árucikkeket részletes elemzéssel érheted el. Fel van tüntetve többek között a gombolyagok száma, mérete és súlya. Az amigurumi fonal továbbá alkalmas mandalák, színes szatyrok és párnahuzatok készítéséhez. Ajándékként is megállja a helyét, szóval bátran meglepheted a barátaidat, családtagjaidat egy ilyen nagyszerű csomaggal.