Az infraszauna működtetése olcsó

Infraszauna kabin

Tavasszal a legtöbb ember felpezsdül, akár a természet. Törekszünk rá, hogy nyárra elérjük a legszuperebb formánkat, hogy a strandon mindenkinek megakadjon rajtunk a szeme. Az őszi fáradtsággal ez a tettvágy kissé alábbhagy bennünk, viszont az infraszuna segítségével ilyenkor sem kell lemondanunk arról, hogy a csodásan fessünk a szilveszteri buliban.

Az infraszauna magas hőmérséklete, a jótékony napfényhez hasonlatosan, kitágítja a véredényeket, izzadni kezdünk, szívünk gyorsabban ver, így a friss vér gyorsabban eljut testünk minden szegletébe. Használatával tehát, energiaszintünk növekszik, nem lesz olyan nehéz rábírni magunkat az testmozgásra.

Nem mellesleg kalóriát égetünk el az infraszauna kabinjában eltöltött időben is, pusztán azzal, hogy verejtékezünk. Ilyenkor testünkből, a vízzel együtt, a felszaporodott káros anyagok, többek között a zsír is távozhat. A mozgást persze nem helyettesítheti teljesen, de sokat tehet annak érdekében, hogy szervezetünk megfelelő állapotba kerüljön a hatékony edzéshez.

Print Friendly, PDF & Email