Az infraszauna szerepe a méregtelenítésben

Egészséges szaunázás
Egészséges szaunázás

Az emberi szervezet egy csodálatos szerkezet, ami képes minden körülményhez alkalmazkodni és a regeneráló képessége egyszerűen lenyűgöző ahhoz képest, hogy a mai modern világban, mennyi negatív hatás éri nap mint nap.

Az infraszauna többek között ezt a regeneráló képességet gyorsítja fel, a különleges sugarainak hála. Annyiféle diétáról és méregtelenítő kúráról lehet olvasni az interneten, hogy az ember már azt sem tudja eldönteni, hogy melyiknek higgyen.

Ráadásul ezek mindenki esetében más és más hatást fejthetnek ki. Azonban az infraszauna sugarai leginkább a kellemesen melegítő napsugarakhoz hasonlíthatóak.

A Nap pedig mindenkire egyformán süt, mint tudjuk. Aki diétázik, az a rendszeres használatával plusz kalóriákat égethet el néhány perc alatt, ráadásul nem kell tennie közben semmit, csupán élvezni a nyugalmat és az infrasugarak kényeztető hatását, amit a bőr mélyében fejtenek ki. Az infraszauna beindítja a hajszálerek vérkeringését, stimulálják az izzadást, amitől minden használat után kipihentnek fogjuk érezni magunkat.